- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Egyszerűen kihúztam a venti kábelét, így egy két órás film végére 55°C körül volt a proci. (Kézzel meg tudtam fogni a bordát és nem égett rá az ujjam.
) Egyébként bár nem néztem utána, de szerintem 65°C még üzemi hőmérsékleten belül van egy A64 esetében, nem kell agyonhűteni szegény procit, az a dolga hogy melegedjen.
(Az ilyen hűtés-megszállottakról valahogy mindig az 1kW-os tápok jutnak eszembe...)
Aztán persze lehet én vagyok a hülye, előfordult már, de az én igényeimnek megfelel. Mondjuk tökmindegy mert a vinyók hűtői elnyomják a procihűtő hangját, én azokat hűtöm agyon.)
-
OC
őstag
Azért szerintem túlzás, hogy nem tudnak újat mutatni. Hőmérsékletek lentebb, kompatibiliás fentebb, súly csökken, meg hasonlók mind-mind azújdonság szelei. Most általánsságban beszélek, de nem csak egyetlen paraméterre alapozva kell értékelni egy hűtőt, hanem sok-sok szempont alapján.
Miért nem gondolnak erre? Talán gondolnak, csak ezeket éppen nem erre gyártották. A pc-khez szánt kompi gyártók meg egyáltalán nem gondolnak a htpc-sekre, vaészeg mert nem ők a ''célközönség''.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest