- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Tetszik a dolog! Bár szerintem hasonló technikát mobilokba, PDA-kban, autókban is be lehetne vállalni!
-
_cirmos_
őstag
hajrá via! remélem az umpc-k kicsit előremozdítják a cég szekerét.
-
kovy79
őstag
Fantasztikusak a fogyasztási adatok. Már a P1-ek is többet zabáltak (sőt egy GF5200, vagy R9200 is többet eszik). Tehát ezekre egy P1 passzív borda is doszt elég.
-
erdoke
titán
Jól látszik a lényeg: Nm annyira gyors mint egy 1,1 GHz-es ULV Banias, de elég gyors az adott felhasználásra. Miközben 25 %-kal többet bír akksiról az ezzel szerelt laptop. Netezni, emilezni, szövegszerkeszteni, táblázatokkal molyolni bőven elég ez, utána pedig az akkumulátoros üzemidő a legfontosabb sok subnoti felhasználónál.
-
nap
addikt
Egy 772-es meg is felelne, valami jo kis chrome videoval.
-
Panther
HÁZIGAZDA
A táblázat alján a 779-es modell nem 769 akart lenni? Komolyan nem tudom, de a csökkenő teljesítmény és modellszámok alapján logikus lenne.
-
nofene
aktív tag
Jelent meg Mo.-n akár még a korábbi VIA C7 procira épülő laptop? Nagyon tetszik elég is volna csak sehol nem láttam.
Amúgy meg Go Via GO! -
zsiga667
addikt
Ne komolytalankodjunk már, uraim. Az 1Ghz-es akkoris elmegy passzívan ha csak ráteszel egy húszforintost...
3,5W? Egy P1 fogyasztott nagyságrendileg ennyit. Hogy azok már aktív hűtésűek voltak? Igen. De milyen aktív hűtés? Fél dekás aluborda, + 2-3cm-es (4cm-es esetleg a tuninghűtőkön...) venti.
Az utóbbi 3 évben nem gyártottak olyan PC-be való hűtést (beleértve az alaplapi chipsethűtőket is) ami ne vinné el passzívan akár az 1,5Ghz-est is. -
azbest
félisten
hmm hát az árára én is kíváncsi lennék.. mert pár éve nagyon ledöbbentem, amikor láttam árlistán ugyanolyan árban a celeron és via procikat... (p3 foglalatba)
És hát a teljesítmény különbség ég és föld köztük...
Ezek a via procik már vannak olyan gyorsak mint egy közepes p2 cpu ?
Ha még mindig csiga lassúak akkor kb érdemesebb valami régi de combosabb cpu-t előkotorni a szekrény aljából....
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
És mikor jut Mo-ra? Szerintem soha, vagy ha igen, akkor is baromi drágán. Pedig az 1 GHz-es proci már elég lenne multimédiára passzív hűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest