Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gismo
addikt
már lehet kapni?
-
Gismo
addikt
Iet M.o.-n lehet má venni?
-
andorpapa
őstag
Milyen érdekes, hogy mindenki a ventirendszerre kattant rá, pedig a borda sem utolsó tényező. És itt bukik el a dolog, kivéve, ha valami nagyot tud alkotni a cég. Innét nézve az igazi vas, a bordatest nem más, mint a külföldi oldalak óta pár napja intenzíven mutogatott Intel stock Prescott cooler teste, innét kezdve pedig már szinte teljesen mindegy, hogy mit tud a venti. Persze ezzel nem fikázni akartam az egészet, elvégre lehet jó is a gyári cooler, de az EKL nem hozott igazából semmi újat.
A Prescott hűtés pedig egy izgalmas témakör, a külföldi források mind arról számolnak be, hogy valami brutális megoldás kell a korrekt hűtéshez, nem véletlen, hogy az ipari pletykák szerint a nevesebb cégek igen komoly (tervezésű és méretű) cuccokon dolgoznak. No, majd meglátjuk. -
tray
aktív tag
Én 286-ban olyat láttam, hogy a procin volt rajta a tűborda, mellette volt a gép tápja, és a kettő között volt egy venti, ami a prociról lehúzta a levegőt bele a tápba és így ki a gépból.
Nekem is a cikkben lévő hűtőkhöz hasonló megoldásom van otthon.
- egy venti szívja be a levegőt, nyomja rá a procira egy kartonlapból készült ''csövön'' keresztül
- a procin a bordára nem felülről érkezik a levegő, hanem oldalról fújja át rajta
- hidegen tart, nem csendes hanem hangtalan, viszont összeszedi a lakásból az összes port. -
csimmasz
aktív tag
Már épp ideje volt hogy a meleg levegőt rögtön kifujják a házból, nem egy másik házhűtő venti kell hozzá.
Régóta reménykedem hogy rájünnek hogy igy egyszerübb és nagyszerübb.:)
Ahogy elnézem ez az én kommersz noname házamhoz is jo, csak vajon a hangjuk milyen lehet , remélem nem valami turbina szerü süvítő őrület.
Lehet hogy ilyenek már vannak régóta csak nem nagyon találkoztam vele?:F
[Szerkesztve] -
pip
aktív tag
Nekem ehhez hasonlo van a gepemben. Tulajdonkeppen a 12 cm-es hazventi szivja egy ilyen csovon at a levegot a PIII 800-as hutobordain. Ennyi az egesz. Egy venti megsporolva. Gyarilag volt igy, nem en csinaltam.
-
grey209
tag
OFF
Igazad van ,de amit én láttam az olyan volt, aminek leírtam. Persze akkor is volt már gondolom 1000 féle kiszerelésben kapható. (Ja és ez még működött is.)
ON
Amúgy ezekben a hűtőkben az az új, hogy eddig ilyen nem volt, illetve csak kis méretben. Ez olyan mint a házi mod-os reflex csöves megoldás, csak ez most gyári. Viszont a ház oldalát még mindig magadnak kell kifúrni, ha még nem lyukas. Majd ha lyukat is árulnak hozzá akkor én is megveszem. -
-
Ploszi
senior tag
tudtam én, hogy ez lesz a vége, én is már 3 éve nézegettem az ilyen háztartási (elszívókba való) ventillátorokat :)
-
tray
aktív tag
Ebben mi az új? Ilyen levegő-alagutas (asszem így hívják) hűtőket már évek óta gyártanak, de inkább szerverekbe. De én láttam már 286-ost is hasonló megoldással :DDD
Amúgy meg mindenki tud ilyet csinálni kommersz hűtőjéből, csak egy kis karton/műanyag kell hozzá. -
raven10011
senior tag
Olyan, mintha egy autóalkatrészt alakítottak volna át :))
Lehet hogy legközelebb egy tuningshopból nézem ki a hozzávalókat :)
Tényleg nem is rossz ötlet :DDD -
eddie303
őstag
Brutál, de mindennek néz ki, csak coolernek nem :) Mélynyomó vagy hasonló :)
-
engusz
veterán
Nagyon durván néznek ki! Csak kérdés, hogy mennyire válik a hasznukra ez a felépítés, kinézet?
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- További aktív témák...
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest