- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
''A DFI-nél ezért a hírek szerint nemrég úgy döntöttek, hogy inkább a stabilabb anyagi bevétellel és kevesebb fejlesztési ráfordítással járó ipari szegmensre koncentrálnak.''
Nekem ezen akadt meg a szemem. Valaki elmondaná nekem (tudatlan embernek), hogy az ipari szegmensbe szánt lapokat miért fejlesztik kevésbé, vagyis miért kell nekik kevesebb fejlesztés? Szvsz valóban másféle fejlesztési szempontokat kell figyelembe venni, mivel teljesen más az igény, de aki meg tudja ítélni, hogy most az iparba vagy a high-end tuninglapokhoz kell több fejlesztés, az előtt le a kalappal!
#42:
Azért az AMD - Intel állást nem kéne idekeverni. Egyáltalán nem egyértelmű, hogy közülük ki áll jobban. Az más kérdés, hogy a high-end asztali PC-k kategóriájában jelenleg Intel ''vezet''. De ez a hír (és a hozzászólás is, amire ''válaszoltál'') alaplapokról szól, nem processzorokról. A többi irományodról pedig annyit, hogy szerintem érdemes lenne elolvasnod mégegyszer a hírt és/vagy a többi hozzászólást is.
Szerk: helyesírás
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest