- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Hi,
Megnéztem, sajnos csak 190B5 és 25ms
Viszont cserébe 176 fokos a szög, és 500-as a kontrasztarány. Nekem elég, de érdekes, videózásnál sem vettem még eddig észre az utánhúzást
[link] -
Den
veterán
at tn+ film. az hogy 24 bites jelet kezel, még nem jelenti hogy megjeleníti is
jellemzője még hogy a fekete nem igazán fekete, mindig világos kicsit, a sötét színeket nagyon összemossa, és kicsi a kontrasztja viszonlag.
szvsz a hírben szerepló monitor megérdemelt volna egy normális paneltr mert amúgy nagyo n ötletes a dizájn -
biker
nagyúr
-
MMSZoli
tag
Hello,
Én is itt küzdök a hányingerrel a Philips 190B6-om elött
Minimum 12ms, de inkább 16, kevés az opcijó, nincs magyar nyelv, oszt a design se fényes.
De azért nekem teccik, Battlefield2 pedig rulez 16ms is !
Üdv: -
beencee
őstag
Annyi sok rossz, csúnya és drága monitor van. Még ha el is fogadom, hogy ez a moncsi annyira rossz, hogy igen-igen kell küzdenünk az undorral, amikor ebbe a topikba írunk (ami azért nem biztos) és különben is iszonyú drága lesz (ami szintén nem biztos), egy azért biztos: gyönyörű jószág (és ez tutti)
[Szerkesztve] -
isapeti
aktív tag
röviden: kevesebb megjeleníthető szín és kis betekintési szögek.
bővebben az alábbi lapon kivesézik a kérdést.
[link]
A 8 ms egyébként részemről sem elvárás. Ez teljesen felhasználási mód-függő - mivel én dolgozom a Minin, és számít a színhűség, inkább vettem egy régi IPS paneles Eizot, sokkal inkább megfelel a céljaimnak.
[Szerkesztve] -
biker
nagyúr
valaki felvilágosítana, miért oly szar a TN+film panel?
eddig ezzel nem foglalkoztam -
-
BobMaster
senior tag
Nekem nem stimmel a képlet. Miért kellett pusztán a dizájn-hasonlóságra hagyatkozni? És mi értelme van egy 8 ms-es panelnek? Nekem szimpibb lenne a cucc egy 170/170 betekintési szögű, 700:1 körüli kontrasztos, 20 ms MVA panellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest