- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
karib
addikt
Ilyen hitvitát folytatni a T-ken :))
Szerintem könnyen kiegyezhetünk abban, hogy az IBM T a világ egyik legjobb notebook szériája (talán _a_, de ez már vita tárgya), maximum az árába lehet belekötni, abba is leginkább az itthoni keresetek fényében.
Persze nekem is jobban imponálna egy 1,5 kg körüli, relatíve nagy kijelzővel megáldott notesz, amibe még optikai meghajtó sem kell, ellenben valami közepes 3D elférne, de erre még egy kicsit várnunk kell. Talán majd ha lesznek OLED kijelzők vagy hasonlók dögivel, akkor.
Amúgy a T42p az első gép, amire azt mondom, hogy elcipelném a 2,7 kilóját :) -
karib
addikt
Az IBM oldalán van interaktív konfiguráló, amit az megenged, kb. azt lehet variálni. Itthon mondjuk nem tudom, hogy megy, meglehet, hogy kevesebb a mozgástér, mert kisebb a kínálat, vagy éppen hogy nagyobb, mert rugalmasan lehet csencselni a hazaiakkal, passz. Bár túl sok kreativitásra nem szabad számítani, mert valamennyire tartaniuk kell magukat ahhoz, hogy a gépen található típuskódnak fednie kell a tartalmat, mert később az alapján kereshető vissza.
-
karib
addikt
Épp pár napja nézegettem az új T-ket az IBM oldalán valamelyik másik fórumtéma kapcsán. Most megnéztem még egyszer. Azé nem fika ez a cucc :)
Úgy néz ki, hogy a legkisebb T42 egy mezei 1,7-es Dothannal és 14,1'' 1400x1050 TFT-vel meg 64 megás MR9600-zal belefér 2,3 kilóba is, ami azért dícséretes teljesítmény. Ha pedig többre vágysz, akkor a csúcs T42p 15'' 1600x1200 TFT-vel, még nagyobb Dothannal és 128 megás FireGL T2-vel (szintén MR9600 mag) már eljut 2,7 kg-ig, ami már hümm-hümm, bár ekkora felbontású TFT-t inkább egy kilóval nagyobb kategóriában lehetett eddig látni.
Mindent egybevetve, IBM-ék ismét összekapták magukat, és talán még jobb lett a T széria, mint az eddigiek. Aki beéri épeszű igényekkel, az megússza 2,5 kg alatt, de a legdurvább kivitel is fényévekkel 3 kiló alatt marad - nem semmi. Vastaps a srácoknak - aki megengedheti magának, ilyet vegyen! :D
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged