- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
karib
addikt
Ilyen hitvitát folytatni a T-ken :))
Szerintem könnyen kiegyezhetünk abban, hogy az IBM T a világ egyik legjobb notebook szériája (talán _a_, de ez már vita tárgya), maximum az árába lehet belekötni, abba is leginkább az itthoni keresetek fényében.
Persze nekem is jobban imponálna egy 1,5 kg körüli, relatíve nagy kijelzővel megáldott notesz, amibe még optikai meghajtó sem kell, ellenben valami közepes 3D elférne, de erre még egy kicsit várnunk kell. Talán majd ha lesznek OLED kijelzők vagy hasonlók dögivel, akkor.
Amúgy a T42p az első gép, amire azt mondom, hogy elcipelném a 2,7 kilóját :) -
karib
addikt
Az IBM oldalán van interaktív konfiguráló, amit az megenged, kb. azt lehet variálni. Itthon mondjuk nem tudom, hogy megy, meglehet, hogy kevesebb a mozgástér, mert kisebb a kínálat, vagy éppen hogy nagyobb, mert rugalmasan lehet csencselni a hazaiakkal, passz. Bár túl sok kreativitásra nem szabad számítani, mert valamennyire tartaniuk kell magukat ahhoz, hogy a gépen található típuskódnak fednie kell a tartalmat, mert később az alapján kereshető vissza.
-
karib
addikt
Épp pár napja nézegettem az új T-ket az IBM oldalán valamelyik másik fórumtéma kapcsán. Most megnéztem még egyszer. Azé nem fika ez a cucc :)
Úgy néz ki, hogy a legkisebb T42 egy mezei 1,7-es Dothannal és 14,1'' 1400x1050 TFT-vel meg 64 megás MR9600-zal belefér 2,3 kilóba is, ami azért dícséretes teljesítmény. Ha pedig többre vágysz, akkor a csúcs T42p 15'' 1600x1200 TFT-vel, még nagyobb Dothannal és 128 megás FireGL T2-vel (szintén MR9600 mag) már eljut 2,7 kg-ig, ami már hümm-hümm, bár ekkora felbontású TFT-t inkább egy kilóval nagyobb kategóriában lehetett eddig látni.
Mindent egybevetve, IBM-ék ismét összekapták magukat, és talán még jobb lett a T széria, mint az eddigiek. Aki beéri épeszű igényekkel, az megússza 2,5 kg alatt, de a legdurvább kivitel is fényévekkel 3 kiló alatt marad - nem semmi. Vastaps a srácoknak - aki megengedheti magának, ilyet vegyen! :D
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Változatos hardverbokréta
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest