- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Semmi gond, ilyennel nem tudsz megsérteni.
Az, hogy itthon drágábbak az ilyen cuccok, csak egy íratlan szabály, erre tehát nem alapozhatok, ráadásul képletem sincs rá, hogy mennyivel lesz drágább, tehát az egyetlen támpontom a gyártó által megadott ajánlott fogyasztói ár, csak ezt tudom leírni.
Ettől függetlenül - csak és kizárólag a Te kedvedért, szóval becsüld meg- módosítottam a hírt, enjoy.
-
rdi
veterán
Megjegyzem a 720 -as mio most teljes euval (majdnem) 86 ezer forint ittthon.
Szinte mi ndent lehet vele, egy gond van, hogy az oprendszer tényleg csupasz, ezzel nem lehet turistáskodni sajnos...
Viszont adnak hozzá kerékpáros tartót, csak tudnám minek ? -
bolondember
MODERÁTOR
megjegyzem, h csak itthon ilyen böszmeteg drágák a navik - Németben, akciósan vettem a fukarban egy Blaupunkt navit (Lucca MP3), elvileg full EU téképpel, 179 kemény közös európai valutáért (+egy 2 gigás kártya a full térképnek)...
és nem rossz a cucc...
Remélem lassan itthon is lemennek az árak... -
Lordred
csendes tag
Ne haragudj, nem akartalak meg bántani. De ezek szerint te is tudtad, hogy az amit leírsz nállunk úgysem lesz anyi amennyit leírtál. És sajnos mindenhova oda írják, az eredeti sajtó anyagból, hogy ennyi, meg annyi USD. Ez a cikk nekünk szóll, tehát érdemes ráhagyni azt a bizonyos %-ot. Így elkerülendő azt, ha egyszer majd ide ér, akkor ne döbbenjen meg mindenki, hogy de hát az indexen nem ezt írták. Nem személyed ellen irányuló támadásnak szántam. Csak kicsit zavaró, és deziformatív, bele írni egy cikkbe olyan dolgot, ami a társadalom 90 %-ra nem igaz. És ha nincs egy Ami rokon, aki repülőn sajátként felbontva behozva, te itt magyar honban ezt a kütyüt, soha soha nem fogod tudni meg venni ennyi pénzért. Ebből adódik, hogy a kinti árak átszámolásának semmi értelme, és ezt egy felelős újságíró biztosan jól tudja. Ezúton meakulpa a szemét dologért, kicsit elragadtattam magam.
-
Lordred
csendes tag
Sziasztok
Lool 45 000 Ft ez olyan szemét dolog. Mármint beirni, hogy az amik majd mennyiért fogják kapni. Mire ide ér, addigra bőven 80 000 - 90 000 Ft körül lesz az ára. Az ember jó hiszemű nyál csorgatásba kezd, de majd csak koppan egyet. Így van ez mindennel, minden hova beírják, hogy kint ala juhhnájted sztéc menyibe fog kerülni. Lásd VGA bármi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest