- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Ez még csak beta menü
-
AS
félisten
Na igy nézki sötétba és az uj walkman menü (w900 w550-bő)
Na hogy tetszik w800 k750 tulajok?: -
DaveNo1
veterán
Elegánsabb mint a w800i viszont nem annyira laza
w830i bluetooth stereoval + jobb kijelzővel nagy durranás lehet...remélem videofunkciok is bővülni fognak...3G annyira még nem érdekes...hm ha igaz lenne lehet telováltás lenne
k800i...jol hangzik gondolom az is QVGA-s kijelzővel jönne + sok aranyos funkcióval...3 mp-es autofokuszos beépitett fényképezö lenne a nagy durranás benne
-
AS
félisten
Bocsi.
a nagy képért de igy néz ki bekapcsolva:
-
Atlantis
veterán
Kíváncsi vagyok, szolgáltatóknál mikor lesz elérhető.
-
AS
félisten
Orosz oldalrol eldar azt irja 330 Euro lesz ami enm rosz de.
A Nokai 6233 ami mindenben jobb kivéve a kamera és a zene 360 euro lezs,, tehát...
nem tudom....
Kevés az ujitás.. -
-
shev7
veterán
Tudod mennyibe kerul egy szolgaltatonak EDGE kepesse tenni a rendszeret? Es akkor is csak kis felhasznalo szam eseten kozel a toronyhoz mukodik. A T-mobil nagyon hirdette, hogy EDGEsitenek, de ennek ellenere 2005 elejen sem volt teljesen lefedve Budapest. Azota biztos valtozott a helyzet, de ha jol tudom pl a Vodanal egyaltalan nincs EDGE.
-
AS
félisten
W810 tudása:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
100 x 45 x 19.5 mm, 99 gramm
176 x 220 képpontos 262.144 színű TFT kijelző (1.9'')
2 megapixeles AF kamera mobil fénnyel (a lencse nem zárható)
20 MB belső memória és 512 MB MemoryStick PRO Duo kártya
GPRS class 10 és EDGE class 10 átvitel
SMS, EMS és MMS üzenetek kezelése
E-mail kliens mely csatolt állományokat is kezel méretkorlátozás nélkül
JAVA 3D MIDP 2.0
NetFront teljes értékű HTML böngésző + WAP 2.0 böngésző
VAIO Médialejátszó MegaBass hangzással mely háttérben is fut
Sztereó FM rádió RDS funkcióval
MusicDJ és VideoDJ alkalmazások
Infravörös, Bluetooth és USB 2.0 kapcsolat (Plug & Play)
40 szólamú polifónia + MP3 csengőhangok
Sztereó nedímium fejhallgató az alapcsomagban
900 mAh Li-Ion akkumulátor 8 óra beszélgetési idővel
Repülőgépes profil (GSM modul kikapcsolva - hosszabb lejátszási idő)
Várhatóan 2006 tavaszán érkezik, ára 340 euro kb...
(Ja és irnak W830-rol is hogy lesz ....) -
DaveNo1
veterán
Szerintem jo dolog a mobilinternet de annyira sok értelme nincsen...általában letöltésre használják...az meg pénzbe is kerül annyi pénzért meg már netcaféba is belehet ülni és letölteni netröl mobilra cuccokat és gyorsabb is...3G jo dolog ... videotelozás meg tv állomásokat lehet fogni na de amire elterjed Magyarországon, addigra már jobb helyeken HSDPA-s telokkal fogják nyomni...ez viszont már szélessávu nettel is felveszi a harcot...most már csak v.miolyan jo kijelzö kéne amelyen html oldalakat jol meglehet jeleniteni és akkor jön el igazán a mobilinternet jövöje..na meg persze az árak
-
Jégkokó
veterán
-
rdi
veterán
Arra nem is gondoltok, hogy mennyi oka lehet az EDGE hanyagolásának ?
-
DaveNo1
veterán
Van benne rádió (RDS), kijelzőn szerintem is lehetett volna változtatni (240*320) de hát ez van...kár hogy csak most adják ki, ha december elején megjelent volna tuti ilyet kértem volna w800i helyett...w800i is szép de szerintem ez szebb egy kicsit, minőségét meglátjuk
EDGE meg alap hogy belekerül...belső memoria 38mb-rol 20-ra csökkent, miért? kamerája ugyanaz viszont nincs lencsevédő ha jol láttam, ez hiba. Én már várom a w820i-t ami már 3G-s lesz jobb kijelzővel kicsit nagyobb belsőmemoriával és minőségileg is top lesz
-
Atlantis
veterán
Ha a minőségi és a szoftveres problémákat is sikerül javítaniuk, akkor jó lehet ez a telefon. A design elsőrangú, pláne, ha a joy-t sikerül lecserélni navigombokra, mintha olyasmit látnék a képen.
-
Pompi
nagyúr
És szerinted miért írtam én azt, hogy szomorú, hogy eddig kellett várni, hogy az SE is előrukkoljon egy EDGE telefonnal ha nem ezért....
Amúgy ez az EDGE eléggé mostoha gyerek. Hanyagolják a gyártók, van olyan telefon ami pl 3G-s, de az EDGE-t nem tudja. Pedig szerintem nem rossz dolog, lényegesen gyorsabb, mint a GPRS és Magyarországon is elég jó a lefedettsége. Szvsz jelenleg jobban kihasználható, mint a 3G. -
Lest4t
aktív tag
Nem értem ennek a telonak mi az értelme, főleg mikorra kapható lesz.
Mintha SE oldalán azt láttam volna, hogy nincs rádió... , valamint az akku idő is kevesebb kicsikét.
Hiányolom, hogy nem raktak bele egy jobb kijelzőt. Ugyanaz, mint a w800i ben, haladhatnának a korral, vagy egy nagyobb memkarit adhatnának hozzá.
Nem tom, hogy ugyan az e a kamera van benne, vagy esetleg javitottak a minőségben ?
Kinézetre sztem jobban néz ki, mint a w800i. Ez ugyan olyan ''görgő'' a telefonnak a kijelzője alatt, mint az i300 nak? ( az a kerek ). -
Jégkokó
veterán
Az tényleg jó, hogy van már benne EDGE , de viszont még mindig nem értem azt, hogy a nokia már 2004 ben csinált olyan telefont ami már támogatta, és azóta szinte minden közép -felső kategóriájú telefonja tudja ezt.A legtöbb gyártó még mindig csak a gprs t nyomatja, pedig az Edge sokkal gyorsabb
-
Pompi
nagyúr
Hát legalább az EDGE belekerült.... szomorú, hogy erre is ennyit kellett várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest