- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
Tudod mennyibe kerul egy szolgaltatonak EDGE kepesse tenni a rendszeret? Es akkor is csak kis felhasznalo szam eseten kozel a toronyhoz mukodik. A T-mobil nagyon hirdette, hogy EDGEsitenek, de ennek ellenere 2005 elejen sem volt teljesen lefedve Budapest. Azota biztos valtozott a helyzet, de ha jol tudom pl a Vodanal egyaltalan nincs EDGE.
-
Pompi
nagyúr
És szerinted miért írtam én azt, hogy szomorú, hogy eddig kellett várni, hogy az SE is előrukkoljon egy EDGE telefonnal ha nem ezért....
Amúgy ez az EDGE eléggé mostoha gyerek. Hanyagolják a gyártók, van olyan telefon ami pl 3G-s, de az EDGE-t nem tudja. Pedig szerintem nem rossz dolog, lényegesen gyorsabb, mint a GPRS és Magyarországon is elég jó a lefedettsége. Szvsz jelenleg jobban kihasználható, mint a 3G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest