- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Ez még csak beta menü
-
DaveNo1
veterán
Elegánsabb mint a w800i viszont nem annyira laza
w830i bluetooth stereoval + jobb kijelzővel nagy durranás lehet...remélem videofunkciok is bővülni fognak...3G annyira még nem érdekes...hm ha igaz lenne lehet telováltás lenne
k800i...jol hangzik gondolom az is QVGA-s kijelzővel jönne + sok aranyos funkcióval...3 mp-es autofokuszos beépitett fényképezö lenne a nagy durranás benne
-
DaveNo1
veterán
Szerintem jo dolog a mobilinternet de annyira sok értelme nincsen...általában letöltésre használják...az meg pénzbe is kerül annyi pénzért meg már netcaféba is belehet ülni és letölteni netröl mobilra cuccokat és gyorsabb is...3G jo dolog ... videotelozás meg tv állomásokat lehet fogni na de amire elterjed Magyarországon, addigra már jobb helyeken HSDPA-s telokkal fogják nyomni...ez viszont már szélessávu nettel is felveszi a harcot...most már csak v.miolyan jo kijelzö kéne amelyen html oldalakat jol meglehet jeleniteni és akkor jön el igazán a mobilinternet jövöje..na meg persze az árak
-
DaveNo1
veterán
Van benne rádió (RDS), kijelzőn szerintem is lehetett volna változtatni (240*320) de hát ez van...kár hogy csak most adják ki, ha december elején megjelent volna tuti ilyet kértem volna w800i helyett...w800i is szép de szerintem ez szebb egy kicsit, minőségét meglátjuk
EDGE meg alap hogy belekerül...belső memoria 38mb-rol 20-ra csökkent, miért? kamerája ugyanaz viszont nincs lencsevédő ha jol láttam, ez hiba. Én már várom a w820i-t ami már 3G-s lesz jobb kijelzővel kicsit nagyobb belsőmemoriával és minőségileg is top lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest