- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
na ezt néztem én is, csak nem voltam benne biztos, látszik hogy annyira még nem vágom a dolgokat
nekem nem (csak) sztereo kell, a házimozi 7.1-es hangrendszer miatt nekem a hangkártya kikell hogy keverje dolby vagy dts 7.1-ben a hangokat és a már kikevert jel kell menjen az erősítőbe, mert az erősítő nem tud semmit sem kikeverni, csak jelet erősíteni -
Integra
titán
nézem,
huhh, itt aztán jó sok van
amire kell, ugye egyfelől maga a házimozihoz hogy a dvd-ket kikeverje, van hogy egyszerűen audio cd-t hallgatok rajta, ilyenkor hídba kötve csak sztereoban szól az erősítő és használni akarom játékra is, fps és társai
ja és persze megy bele majd egy digitális műhold kártya is. ebből még lövésem sincsen melyik kéne... skystar2-ben gondolkodtam, de ez az új pinnacle 7010-es elég jónak tűnik, csak nemtom tud e softdecode-ot
van itt még tanulmányozni mert ehhez a részhez még lámer vagyok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nem, analógon keresztül
ez nem egy csilivili bolti erősítő lesz, mindenféle tök felesleges meg olcsó kapcsolóval és áramkörrel, hanem kézzel, egyedi igény szerint megépített erősítő komoly alkatrészekből.
semmilyen processzor, keverő etc, szigorúan tiszta jel erősítő, 7.1 csatornás.
azért akarok egy profi hangkártyát, ennek a feladata mindent, hangkeveréssel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest