- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
na ezt néztem én is, csak nem voltam benne biztos, látszik hogy annyira még nem vágom a dolgokat
nekem nem (csak) sztereo kell, a házimozi 7.1-es hangrendszer miatt nekem a hangkártya kikell hogy keverje dolby vagy dts 7.1-ben a hangokat és a már kikevert jel kell menjen az erősítőbe, mert az erősítő nem tud semmit sem kikeverni, csak jelet erősíteni -
Integra
titán
nézem,
huhh, itt aztán jó sok van
amire kell, ugye egyfelől maga a házimozihoz hogy a dvd-ket kikeverje, van hogy egyszerűen audio cd-t hallgatok rajta, ilyenkor hídba kötve csak sztereoban szól az erősítő és használni akarom játékra is, fps és társai
ja és persze megy bele majd egy digitális műhold kártya is. ebből még lövésem sincsen melyik kéne... skystar2-ben gondolkodtam, de ez az új pinnacle 7010-es elég jónak tűnik, csak nemtom tud e softdecode-ot
van itt még tanulmányozni mert ehhez a részhez még lámer vagyok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nem, analógon keresztül
ez nem egy csilivili bolti erősítő lesz, mindenféle tök felesleges meg olcsó kapcsolóval és áramkörrel, hanem kézzel, egyedi igény szerint megépített erősítő komoly alkatrészekből.
semmilyen processzor, keverő etc, szigorúan tiszta jel erősítő, 7.1 csatornás.
azért akarok egy profi hangkártyát, ennek a feladata mindent, hangkeveréssel együtt. -
Integra
titán
frissíts biost, LOL....
ez a tipikus válasz mikor lövése sincsen az embernek mi a gond.
miért kéne biost frissíteni mikor az tökéletesen működik?
ehh...
a gond az hogy én is vennék egyet majd, mert ez lenne a házimozi erősítővel összedugva, de én is elbizonytalanodtam.
ráadásul azt se tudom hogy a 4 féle xfi-ből nekem melyikre van szükségem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BIOS frissítés
- TV antenna és jelerősítés
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest