Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lesz Xiaomi 16
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
emvy bácsi, nem akartam teljes tesztcikket ide írni, ezért ragadtam ki két olyan pontot, ami látványosan rámutat arra, hogy ha egy program egy egy platformon jobban muzsikál, akkor milyen differenciák jönnek ki.
elég jól ráléphettem, mert egyből feljajdultál, ez volt a célom!!!
megmutatni, mit jelent, ha egy eszköz valamiért valamiben messze jobb, de ettől még alulmarad másban
köszönöm hogy megismételtél engem azzal, hogy sokkal összetettebb teszt kell ide
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest