Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Az elejével vitatkoznák
, mivel pl nálunk a titkárnô sokkal jobban ért pl. az Excelhez mint én, de valszín? még a word-hoz is...
Szóval nálunk a titkárnô teljesen jó, mit mondjak ''számítógép ügyileg'' messze vele van a legkevesebb gond a kollégák között, sôt gyakorlatilag nincs is. És még csinos is...
Ja E-macje van...
Viszont az microsoft office az katasztrófa, percenként lefagy a gépén - kis túlzással - . Mondjuk nem egy legújabb verzió de azt amennyire - ingyenesen - lehetett felfrissítettem. Ajánlottam a neoofficet, de azt lassúnak találja - míg elindul -, meg hát a szokás hatalma...
Amúgy fônökség most vettek új powermaceket, és volt rá elôtelepített microsoft office, ami ugye default .doc, .xls ''meghívó'' progi, aminek nem sok értelme van, ha 30 napig használható...
Szóval ezt inkább nem kellett volna rá rakni, elôtelepíteni...
Most itt mi tesztelgettünk xbench nev? progikkal macecet - persze csak egymáshoz képest - G5, E-Mac (régebbi/újabb), G4, Power Book (régebbi/új), voltak azért meglepô eredmyények, de hát az csak egy tesztprogi, vagyis semmit nem ér...
Amúgy minden gép lassú szutyok Pc/Mac egykutya, most például már egy napja azzal szenvedek hogy kb 100 lyukat kivágjak (egy 3D-s progiban) egy görbült felületbôl...
Iszonyat lassú... Mindez egy duálprocis G5-n... Bár a progi is ludas bizonyára...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest