- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Ja, akkor az engem nem érint. Én egyébként úgy tudom, hogy az nf3 (vagy 4?) óta az nvidia ahogy van, nem támogatja a windows 98-at. Asszem még chipset driver sincs.
Na, megnéztem. Tévedtem, persze. Az nf4-től kezdve nem támogatott a win9x. Ezesetben tényleg nem szép tőle. -
marcee
addikt
Én nf3-on az integrált sata vezérlőket használom pont. Pedig van rajta integrált silicon image. Eddig nem tapasztaltam gondot. Tuningolva is van, éppen azért nem használom a SI vezérlőt, mert úgy rémlik mintha olvasztam volna valahol, hogy tuning esetén az nem dolgozik rendesen, bár nem próbáltam.
Neked mi volt a konkrét gondod? -
marcee
addikt
A második bekezdés valóban az nvidia nem titkolt céljáról szól, a harmadik meg feltárja a titkoltat is, úgyhogy nekem már nem kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bitcoin topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest