- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyKonzerv
senior tag
köszi
többi hozzászólónak: sztem nem a ringyóz frissítésével kell szarozni napi 3x, mert annyi hiba legalább van benne
én inkább a nod32-t és a sygate-et frissítem, windows tűzfal egyelőre ki van kapcsolva
amúgy ha windows és sygate tűzfal is megy, akkor abból nem lesz kavarodásom? pl. net használatra jogosult programok terén? dc++-szal tudom, hogy gáz van, de egyebekkel? -
csabika25
aktív tag
A válaszom nem elsősorban neked szólt, de ha már magadra vetted...
Amit olvastam az amerikai lapokban, azok alapján sajnos azt kell mondanom, hogy még mindig sok a trehány rendszergazda, és igenis problémát okoz ez a sérülékenység is. Ha csak a saját rendszergazdánkból indulok ki, Magyarországon sem lehet jobb a helyzet.
Mindenesetre jobbnak éreztem egy ilyen figyelmeztetést közzétenni, mint szépen hallgatni. Már csak azért is, mert nagyon beindult a riasztási lánc, több levlistáról is visszajelzéseket kaptam, hogy okozhat zűröket ez a sérülékenység.
-
LordX
veterán
Megmondanád nekem, hogy melyik hírt kommelteled? Mert ez rohadtul nem utal rá.. Most direkt elolvastam még 5x, próbáltam máshogy értelmezni, de az, hogy egy távoli gép irányítja, abból rohadtul nem következik, hogy MSTS-en keresztül..
Hülye Microsoftos bulletineket meg nem szoktam olvasni, mert minek?
[Szerkesztve] -
KEndre
HÁZIGAZDA
Ha már a NYTimes is ekkora cikket szentel neki, akkor bizony komoly veszélynek tűnik:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- iPhone topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Total Commander
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged