Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
igy van sztem ugyonazt tudja minimális különbséggel..a GT alapból természetesen gyorsabb viszont nem rejlik benne olyan tuningpotenciál meglátásom szerint..
amugyis ha vmi szaggat x800-al tehát mondjuk 15fps az a GT-vel is fog de ez még odébb van...
Sztem jó a GT de X800-at veszek mert nekem jobban bejön...nincs akkora különbség ami a G-re sarkalljon.:) -
coolrob
aktív tag
kiváncsi vagyok hányan irják még be hogy Gt..és hányan nézték már meg valós életbe a kártyát..nekem sima 6800-am volt..jó kis karesz de x800-ra szavazok egyértelműen..és ha azt hiszitek csak mellé beszélek itt a példa..Kakukk-tól a hwsw-n 70k-ért megvehettem volna a GT-jét még a garma félét..de inkább az X800proját vezsem 75-80 körül..
nem akkora az eltérés hogy ennyire elvakultan lehessen ajánlani az a GT-t..szerintem abszolút izlés kérdése.. -
coolrob
aktív tag
Birom hogy a mit vegyek kérdésre mindenki a GT-t irja..
Én gondolkozás nélkül az X800-at venném..OpenGL-be jóval gyengébb..D3D-be viszont sztem abszolút nem...sztem kb 1 kategória a 2 kártya és szimpátia dönt..meghogy X800-at szerintem sokkal egyszerűbb beszerezni.. -
coolrob
aktív tag
Hello!
Nem értem mi ez a nagy feláborodás de komolyan..pont a ph-n van cikk hogy elvileg az uj driver a 256 megás karikat gyorsitja fel, ha vmi kihasználja..meg kell nézni a doom3-at..ha nem gyorsul akkor csak mark05--re tervezhették...ha gyorsul meg bravó..
A másik meg nem értem ..hogy optimalizálhatták volna a drivert ha a driver hamarabb kijött mint a mark?:F
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest