Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
elkeseritelek: nem rajtad mulik, de szerintem meg az sem segitene, ha a driveroptimalizalokat nyilvanosan koveznek meg
csak nezd meg, hogy hany pontvadasz van itt, es hiaba mondjak, hogy ''nekem nem szamit'' - meg koztuk is van, aki igenis nezi, hogy mennyit alakit 3dmarkban a kartya es nem csak a szep kepek miatt (en is megneznem vasarles elott, ha le akarnam cserelni a jo kis tnt2-t, mert: az elado nem valoszinu, hogy belemegy, hogy en 60 jatekkal megnezzem a kartyat es nem igazan ertek a szintetikus tesztekhez, szoval nem tudhatom melyik hogy ver at)
de vegyuk pl azt, hogy pistike (az istvanoktol elnezest ;]) megeszi szuleivel elete elso szamitogepe - szerinted tudja mi az, hogy driveroptimalizacio? vagy hogy mi az a rightmark? a 3dmarkot viszont nagy valoszinuseggel ismeri, mert mar a csapbol is az folyik (multkor majdnem lenyeltem egyet :DDD)
szerinted pistike mi alapjan fog vga-t valasztani (azt leszamitva, hogy a sanyikanak milyen vga-ja van)? -
VladimirR
nagyúr
''Mindenesetre szépen vagyunk, hogy egy tesztprogramra optimalizálunk. Ez olyan, mintha egy teéjes autómárkát a Győr-Budaprest autóútra optimalizálnánk, pedig az egész világban fognak futni a példányok'' - megfeledkezel arrol, hogy sokan kizarolag a gyor-budapest utvonalon mutatott teljesitmeny alapjan vasarolnak autot........ize.......a 3dmark teljesitmeny alapjan vasarolnak vga-t ;]
Aktív témák
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Elite: Dangerous
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest