Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
Áh,én is jelentkeznék,mint résztvevő
Sztem nagyon jó kis konf volt,főleg a Bluetooth előadás tetszett,valamint a vasárnap reggeli srác,ki ezzel nyitott:
sziasztok!kissé még másnapos vagyok a tegnapi legénybúcsú miatt,de az outox jótékony hatására bízva magam,belevágnék.ha esetleg vhol megkeverednek a szavak a mondatban,szóljatok nyugodtan
Az az előadás nagyon jó volt,főleg a stílusa.
Az uccsó 2 előadásról már lemaradtunk,mert kint wargame-eztünk 2 sráccal és kissé belemerültünk
Aztán Tocsával jöttünk vissza a lehel térre a vilivel. -
luciferc
őstag
Urak, ennek a hírnek az oldalán a bal felső részen a friss hírek között tavaly decemberi hírek vannak, mint pl Prohardver!: BÚÉK!. a tobbi hírnél úgy látom jól működik a script.
-
Pötyi
őstag
Szóba került, hogy miért kell negyed-fél-háromnegyed évet várnunk arra, hogy az amerikai premier után mi is megnézhessünk egy filmet, illetve a régiókódok.
Aszonta az ASVÁ-s úriember:
-Hát például ha le kell szinkronizálni egy amerikai filmet az ausztrál piacra...
Ekkor szóltam közbe:
-Bocsánat, ausztráliában is angolul beszélnek! -
neduddki
nagyúr
HI!
A maosik kepn levo ur O kicsida??? Valahonan nagyon esmeros nekem, de pasz...
A neptun szivesen hallgatam volna lett volan oleg kerdesem hozza /mongyuk nem abisztonsagi reszhez haben egyebkent/.
Az ETR bevezeteshez meg oelg sokat hallgatom a hid deli szomszedainktol, ok rendesen benen vannak ebben, es ugy tunik kezdik komojjaban is venni Oket apecsike:- ))) nagy szivfajdalmuk votl eddig hogy a megszuletett optimalizalsok, kodok ugy mindenfel kerdes es engedejj nelkul vandoroltak bel mindig a hivatalso dogokba pedig Ok nem nekik dogonzk hanam az elte-nek:- (((
udv
neduddki -
ftc
nagyúr
Én elöször azt hittem,hogy ég az elöadó azt átmásztatok a tüzfalon
-
ngabor2
nagyúr
És hogy sikerült átjutni? Vagy titkos, és hivatalból üldözendő módszerekkel, melynek leírását nem viselné el ez a fórum?
-
parandroid
félisten
Wow! Online közvetítés? No, lássuk, mi lesz ebből!
Szerk: gratula a tűzfalon való átjutáshoz.
p
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest