- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
darkdreamer
csendes tag
ZetecR: Néztem már azt az oldalt. Kérdéseim egy részére kaptam is ott választ. DE arra pl nem hogy ha valami el****ódik akkor honnan lesz meg az eredeti biosom. Ki lehet azt olvasni a kártyából?
Köszi. -
darkdreamer
csendes tag
Igen amúgy teljesen stabil a gép. ÉS a splinter is ogen szépen megy max detailen. csak az fsaa-t nem erőltetem. NEm kell nekem. Esetleg valaki leírná nekem hogy hogy kell vga-t flasheleni? Mármint ezt az atit. ÉS hogy ha nem lesz jó akkor honnan szerzem meg az eredeti biost? Ki lehet azt olvasni a kártyából flah előtt?
Köszi. -
darkdreamer
csendes tag
Na ebben igazatok van. Már a tíz százalékban. Csak azért vettem herculest (sokér) mer van benne tartalék. Amit szeretnék is előhozni. ÉS tekintve hogy 3.0 ns ramok vannak rajta szerintem a 270 es memóri gyalázatos. :-) Szóval szerintetek lehet tenni valamit?
(Amúgy persze nem olyan rossz. 3dmark01: 13030) -
darkdreamer
csendes tag
Sziasztok.
NAgy a bajom. Hercules prophet 9700 az alany, és nem lehet húzni. 275/270 ről ha felemelem 285/280 ra akkor fagy és káosz a kép 3dmarkban. JA és ez egyedül a powerstrippel ment. Az atitweaker és radeonator eccerűen nem tartotta meg a beállításokat. Mi lehet ez? Bazi pech vegy tuningvédett bios?
Köszönöm előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest