- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Így van, ahogy Orgi mondja. Nem hiszem, hogy sok hely lenne, ahonnan hazavihetsz 4-5 kártyát egy áráért, és azt mondhatod, hogy majd egyet kiválasztasz közülük. Arányaiban sok a hibás R300-zal szerelt 9500-as kártya (szerintem szó sincs 30/70%-os rossz/jó arányról, mint néhány külföldi fórumon állítják, ennél rosszabb a helyzet), ezért nagy mázli kell. A 9500pro-val nem kockáztat az ember semmit és 8 biztsoan működő futószalagot kap.
(Ui: én kockáztattam inkább egy sima 9500-zal és majdnem bejött, de nem teljesen - a kép alsó 10%-ában bizony megjelennek a pepita négyzetek, bár elég ritkán, pl. az ATI demói közül csak a Dogs Screensaver-ben és a Moebius Screensaver-ben, a többi lemegy hibátlanul, a 3DMark-okbna és a játékokban sem vettem észre semmit eddig. Szóval próba, szerencse...)
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged