- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Ennyire únyjátok magatokat? :DDD
-
MUŁĐER
addikt
Nosztalgiázzunk.Azok a régi szép idők.Semmi softmod,omegadriver,csaló driverek,minden szép és egyszerű volt...
-
hungeek
senior tag
sőt akár hexában is adhatnának nekik ''számot'': Radeon 1A9F :))
-
faster
nagyúr
Basszus! Azt hittem R420-ról info. Iszonyú lendülettel klikkeltem erre a topicra. :)
-
$JD$
csendes tag
Jaja ez a hír engem is megtévesztett! Mondjuk ez felvet egy érdekes problémát, vajon mernek-e 5 számjegyet biggyeszteni a kártyák neve végére? Tartok tőle, hogy nem - egy tengeren túli átlagembernek 5 számjegyet már komoly probléma megjegyezni :DD
-
nap
addikt
Hehe, micsoda elfeledett gyongyszemre bukkantam. :D
-
simi
csendes tag
ja, a linux tamogatottsag egy kulon musor, az nVidia-hoz nagyon jo pl. A radeonhoz is van radeon.o modul mostmar, lattam, bar nem tudom mit is tud tenyleg. Jo lenne ha valaki reflektalna de mar *mas* forumon sem irt senki rola... szoval nemtom.. :)
" In a world without walls and fences why would you need Windows and Gates?" >>> jaja, in _a_ world... :D -
Adi
senior tag
Mikor lesz ehhez Linux+X driver? :) Én konzervatívan addig is maradok a Matroxomnál. :D
-
simi
csendes tag
hja... 100 alatt...
tudod en most is igy jartam majdnem. akartam venni egy karit mert a regi mar elegge ego volt a 8 mega ramjaval. na mondom hajra, a jo cuccert fizetek. aztan mikor ott alltam a boltban, hirtelen belemnyilallott hogy anyos ez megiscsak 60e forintba kerul amit a kezemben tartok... es egy ev mulva ugyanigy itt allok a boltban es a regi karesz helyere vadaszok valamit --- HA beszallok ebbe a kis mokuskerekbe.
igy aztan megvettem a legolcsobb dx7 kompatibilis cuccot 25-ert es egy evig jol elleszek vele. mivel ugysincsenek most uj jatekaim, a regiket (nfs4, rune, q3) tokre elvezem, megy jol minden. mondjuk most sajnalom hogy nem birtam meg varni, mert ahogy megvettem (na jooo, egy gf2 mx-rol van szo, mea culpa, kovezzetek meg :D ) kezdett jonnia radeon LE, csak akkor mar megvolt ez.. :(
ha majd elegge folyik a nyalam az uj kartya utan akkor megsem egy rakas penzt dobok ki ujra ...
persze igy mondhatjatok hogy allandoan lama geppel nyomulok, mert mindig a legolcsobbat teszem bele es sosem tudok tutkora allitani egy jatekot ha idonkent ramjon a nyomulhatnek... :( -
zolee
csendes tag
Hmm. Nem is toom, ha 100 bruttó alá meg a kártya, megveszem :D
-
Szasza
tag
Ja, ki tudja, talán ha így folytatják és normális áron is adják, valamint a driverekkel sem lesz probléma, akkor fordítva is megtörténhet (az Ati veszi meg az Nvidiát):DDD
Üdv: -
guest
veterán
Szerintem itt is nagyot fog nyomni a latban a Radeon2 ara. Mert ugyebar lehet akarmilyen jo a kartya, de ha a Geforce3-hoz hasonlo ara lesz, akkor finoman szolva nehez lesz sokat eladni belole.
Azt, hogy az Ati eladna magat az nVidia-nak, azt meg nem hiszem. (nem olyan kis hal az Ati...) :) -
LordX
veterán
Most mire is gondoltál?
Az nVidiának meg kellene vennie az Atit?
Nem érdemelsz ezért egy kis verést? :DD -
simi
csendes tag
"Hihetetlen magabiztossággal jelentették ki tavaly egy sajtótájékoztatón, hogy akkor vennék meg az ATi-t, amikor akarják, de nem akarják. Nos, reméljük a helyzet azóta változott..."
ne fessd az ordogot a falra ..
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest