- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucius
tag
gondolom ezzel nem sok újat mondok (bár volt aki nem volt tisztában az x800xl teljesítményével), de az x800xl nem más mint egy xt csökkentet órajelekkel (lásd 6800ultlrából gt) egy kis tweakelés és van egy x800xt-t jóval kevesebb pénzért
ára várhatóan 300 déllár, de kedves boltosaink erre sztem legalább 20-at rádobnak (elvégre Mo-n vagyunk, itt mindent lehet)
sima x800 agp-vel engem is érdekel (várhatóan 200 amerikai déllár), hogy lesz-e, meg mondjuk a teljesítményéről se lenne rossz egy teszt -
anulu
félisten
válasz
littlemole #45 üzenetére
ok, csak tökre bele vagyok már kavarodva az ATi jelöléseibe...
-
Enclave
aktív tag
És a ''sima'' X800 agp-s verziójáról semmi hír?
Engem igazán ez a kari érdekelne, ha jól tudom a 6600gt ellenfelének szánják, akkor szvsz kb. azonos árban kell lenniük...
Reménykedem hátha az R520-al emberesen felkavarodik a vga piac és akkor talán a régebbi Radeonok ára hanyatlásnak indul...
És nem úgy mint a 9800pro-nál ,amiért még képesek 50 ezreket kérni,holott a 6600gt már átvette a helyét ebben az árszegmensben...
[Szerkesztve] -
aronocs
tag
Csak csendben jegyzem meg, hogy k..va jol jartam annak idejen a ti4200-esemmel, mert meg most is szepen muzsikal. Szeretnek jobbat, nincs penz, megis nagyon jol vagyok ezzel a csodaval.
R
aronocs -
ronaldo
őstag
-
-
Thom!
veterán
A lényeg szenved az ATI, kéne az R520, mert nincs egyensúly az erőben.
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
a lényeg hogy végre elkészült a rialto!
-
HERR Z
veterán
végre!!!
Remélem R520 is megjelenik ezzel a híd chippel s akkor nem kell alaplapot cserélnem
AGP-s X800XL-nek meg bőven lehet piaca, de szvsz érdemes lenn x700-at is kiadni végre valahára agp-vel -
Scream007
őstag
nem drága ez 1 kicsit?
-
ronaldo
őstag
72k brutto a pcie-s sapphire x800xl a tpcompban. az agp-s mennyivel lesz drágább? (nem arányokat kérdek, hogy annyival amennyivel hanem számokat)
-
Ja, és az X800XL-t mi az az Athlon 64, ami ki tudná ''elégíteni''?
-
Hushpush
tag
Szerintem már nem nagyon fog senki venni ilyen karikat Agp-ben, mert a Pci-e most a jövő és gondolom, hogy az új generációs karik már nem is fognak Agpben megjelenni...
Én már pl.: nem fogom bővíteni ezt a konfigomat..... Ha új lesz akkor már tényleg teljesen újat vszek alaplapostól ramostól meg minden.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
szrintem a mostani gépem nagyjából kiegyensúlyozott. 3500+ környékén érdemes GT/X800PRO, 4000+ körül Ultra/X800XT. erősebb kártyáknak / GT SLI-nek egyelőre még nincs értelme, mert max dual 248-as Opteronnal tudnád kihajtani. ezzel csak az a gond, hogy egyelőre 1db Tyan alaplapról tudok, ami dual Opteron + SLI, de csak a lap 100k környékén van.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
-
Wolverine
félisten
Ez a natív X850 érdekes... Mindenesetre árlistában akarom látni az AGP-s X800XL-t, meg tesztet róla a PH!-n, de gyorsan
-
nRu3
addikt
De a csúcs kártyákat inkább a többi csúcs alkatrészek közé szánják. P4 ,A64.
-
nRu3
addikt
Vagy mint a x800XT agp és pci-e ár különbség.
-
Allien
veterán
Ennek van értelme? Csak azért kérdem, mert milyen proci tudja kiszolgálni ezeket a csúcskártyákat? Az bizti, hogy a régebbi CPU-m (Duron 1600@2160) nem annyira. A jelenlegi Bartonomnak lenne rá esélye?
-
_Volkovy_
nagyúr
Na ezt mivel magyarázzák?
Akinek van pénze X850XT-re,az PCI-E-s lapba dugja.Már ha van egy csöpp esze. -
anulu
félisten
várhatóan mennyivel lesznek ezek a kártyák drágábbak, mint a PCI-E változatok? konkrétan az XL-re vonatkozik a kérdés, ott van árnövelőnek a Rialto chip.
-
faster
nagyúr
-
LordX
veterán
Natív?!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple MacBook
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Jogász topic
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest