- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
''First Introduction:
...
Aug 28, 2001 (3.5 GHz demo @ IDF, 0.13 µm, super-cooled)
...
Jan 7, 2002 (2.0 and 2.2 GHz µPGA478 0.13 µm)
Jan 7, 2002 (1.6, 1.8, and 2.0 GHz µPGA478 0.13 µm, sub-45W)
...
Feb 26, 2002 (4.0 GHz demo @ IDF, 0.13 µm, super-cooled)
...
Jun 23, 2003 (3.2D GHz µPGA478 0.13 µm HTT)''
Akarhonnan nezem is ez tobb, mint masfel het.
hobizoli -
L3zl13
nagyúr
Eszméletlen. Így elszállni egy hírtől, ami semmi konkrétumot nem tartalmaz.
Számomra ez a cikk annyit mondott, hogy az Athlon64 valószínűleg jól húzható.
De az említett források közül csak egyet találtam meg a neten. Azt a bizonyos 3.05 GHz-set. De ott sem közöltek konkrét eredményeket. Sem a tuningolt proc teljesítményéről, sem arról, hogy az extrém hűtés mennyire volt szükséges.
Itt meg már ölre mennek az emberek. Nevetséges. -
erdoke
titán
''már 4700+-nak jelőlik, akkor az már..... gondolj csak bele. 4700+ mikor lesz 4.7 gigaherces intel proci?'' Mivel ezt extrém hűtéssel érték el, úgy illik, hogy extrém hűtésű P4-gyel hasonlítsuk össze. A P4 már 5 GHz fölött jár egy ideje tuningban, talán a Prescottok még följebb mennek. Ennek fényében a kérdésed már régen megválaszolásra került, azaz 4,7 GHz-es Intel proci már bő fél éve van.:)
-
esteban
senior tag
Nem tudom meg sokan miert vannak azzal elfoglalva, hogy hany MHz-es a proci .. ez olyan mint autot, fordulatszam alapjan valogatni ... A MHz csak es kizarolag egy fele magu CPU-k teljesetmenyenek meghatarozasara hasznalhato, azaz ha semmi sem valtozott csak a MHz.
Mas akink meg kell annak szivesen kuldok AMD A64 3200+ gigabyte lappal (NForce es VIA is lehet), csak fizesse ki.
Singapore 800$+250$+posta = ca. 140e HUF
Szoval ez a nemkaphato duma mar nem ul, az viszont igaz, hogy draga, pont annyi mint a 3gigas PIV. -
marcee
addikt
Persze, hogy a teljesítmény a fontos, de itt speciel ''tuningálom''-ról, meg ''potenciálról volt szó, és hát nekem is az volt az első gondolatom, hogy a 2.2-ről 2.6-2.8 azért nem olyan durva.
A teljesítményről csak annyit, hogy nagyon elkefélte a számozást az Amd az XP-k vége felé (kb. 2400+ig volt reális), nem tudhatjuk, hogy a 4700+ mennyire állja meg a helyét. -
Goose-T
veterán
Veri magát itt mindenki az A64-re. Hihetetlen. Van bárkinek is ilyen gépe? Egyáltalán láttatok már élôben ilyet? Mikor lesz ilyenetek? Q2 2004? He? Majd akkor meglátjuk, melyik lesz a jobb!
-
Spensers
aktív tag
''3,05 GHz-ig húzták az eredeti 2,2 GHz-es órajelről. Ez körülbelül az FX-59 vagy az Athlon XP 4700+ jelölésnek felel meg.''
Nah ez azért nem semmi!:C -
Sanya
nagyúr
figyi: ha lenne olyan via proci, amit 500Mhz-ről fel lehetne húzni 1500Mhz-re, akkor az vinné el a pálmát? nem az számít osha, hogy hány megahercet emelekdik egy proci. mekkora a teljesítménye. ha az amd-n húzol 30%-ot és az már 4700+-nak jelőlik, akkor az már..... gondolj csak bele. 4700+ mikor lesz 4.7 gigaherces intel proci?
Off
lehet mégsem volt kacsa a p5-ről a hír, hogy 5-7 gigaherces lesz.....
On -
twollah
nagyúr
Az Intel nagyon felkotheti a nadragjat, ha versenyezni akar az AMDvel.
-
HozmaX
csendes tag
Slovakiaban mart van raktaron Athlon64 3200+ 21000-Sk Kb 120000Ft
Alitolag azonal tudjak hozni. -
válasz
Don Vittorio #11 üzenetére
Tegnap beszéltünk a Közép-Kelet Európai marketingesükkel... nem volt megnyugtató. I hope, we look forward to, maybe in Q2 2004, stb.
-
erdoke
titán
Elég láma volt az, aki ezt írta. Nem mindegy, hogy egy 3,2C fut 3,6 GHz-en, vagy egy 2,4C. Több szempontból sem.
Tudom szeretni az ilyen ''húdematematikailagottvan'' típusú okoskodást, miközben józan paraszti ésszel többre vinné. Biztosan amerikai a drága, ismerem őket, mint a rossz pénzt.;] -
simonzé
addikt
Hát kérem, újból kalapot emelek az AMD előtt. Ilyen teljesítmény mellett még tuningpotenciál is van benne... Ez igen.
-
engusz
veterán
válasz
Hagy legyek Én az első akit értesítesz róla, hogy vettél egy ilyet! :DDD
-
nap
addikt
Orvendetes ez a tuningpotencial. :P
-
erdoke
titán
Komolyabb tuningeredmények közlésénél meg szokták jelölni a hűtés módját, esetleg az adott működési frekvenciához és feszültséghez tartozó maghőmérsékletet/disszipációt. Ez így nem sokat mond mindennapi gyakorlati szempontból.
-
HEBI
senior tag
Mivan akkor, ha az AMD most nagyon beletarfált és valami nagyon jót hozott össze. Most csak a 2 Ghzes verziót adja ki, mert a piacnak most erre van szüksége...
-
Hun'reeth
őstag
Szívesen megnézném milyen eredményeket produkált az 3,05 Ghz-re húzott Athlon FX! :D Mondjuk összeeresztve a 3,06-os P4-vel. :P
-
Yutani
nagyúr
Egyébként örülök ennek a hírnek, mert ez azt jelenti, hogy az AMD a gyártástechnológia finomításával és újabb steppingek kihozásával lassan MHz-ben is utoléri az Intelt, nem ''csak'' teljesítményben!
-
e-biza
őstag
én olvastam valami olyasmit is,hogy 3.05Ghz :) ez lemaradt a hirböl
-
Taky
senior tag
válasz
Sztem az AMD-t soha nem kell félteni, tudja mit csinál.:))
-
Don Vittorio
őstag
Nagyon féltem, hogy nem éli túl az AMD, de most már azért van esélye...
-
Obi-1
őstag
Ez azért jó hír, mert szegény AMD végre belehúzhat valós órajeleket illetően is. Végre normálisan tudják kiadni az erősebb és erősebb procikat.
-
Röviden ennyit a cégről:
AMD rulla
:D -
csudri
őstag
És? Lehet már kapni nálunk? NEM!:O
-
Taky
senior tag
Ez jó hír, bár nem hiszem, hogy valakinek is szüksége lenne jelenleg a tuningra ezeknél a prociknál...
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Path of Exile 2
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest