- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
jo valoban eltulzott, hogy a 8 pipenak nem kell 128bit. de sokan azt hiszik, hogy ezek a feature-ok fuggetlenek egymastol, mint a feldolgozo egysegek szama, a memoria savszelessege, orajele,stb...
nyilvan ugy van itt is mint a cpu+ram-nál. néha ez-, néha az a szűk kerestmetszet... de te ne tudnád -
myrra
senior tag
azért írtam a fentieket, mert a 12 pipeline és ilyen órajeleken, 256 biten a mostani x85pro, de az XL-is verni kéne, de akkor hogyan áraznák be őket egymáshoz, szerintem egy kicsit szarabbra kell hogy csinálják mint az XL-t, de még a 128 bittel is nagyon közel lesz hozzá, és akkor még nem is beszéltünk a gyengébb X800-akról azoknak nem is emlékszem pontosan mi a jelük, de van 8 piés is belőle az tuti. szóval akkor hova tudják pozícionálni árban? itt a lényege, egy kicsit mögégondoltam üzletileg, nem azért hogy kevés-e a 8 vagy a 12. csak lehet nem fejtettem ki rendesen. bocs.
mindenesetre 70ért nem adhatják szerintem. talán 55-60 lehet max. a pro meg 45 körül nyitásként. az xt áraiba mondjuk az is beleszólhat, hogy más gyártók meghagyják a usernak az extrém hűtési megoldások kivitelezését így talán hamarosan 50 körül is lehet.
de először a boltokban is látnunk kéne néhányat nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest