- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandrew
tag
nem baj, sok gazdag gyerek, uri ficsur had fikázza az asrockot. nekem, és néhány ismerősömnek, akinek elég ennek a teljesítménye, és nem az alaplap a szük keresztmetszet, nagyon megvagyunk elégedve a teljesítményével.
Igaz, fele annyiba kerül, mint egy nforce-s lap, és nem lehet vele annyira villogni, viszont nekem nincs is kiakasztva rá az árcédula, és nem hordom a hátamra kicimkézve, hogy milyen drága és húúúúúde fasza dolgokból rakom össze a gépem.
Ja és én a gép mellett eltartom a családom, viszont gondolom akik a legújabb, legdrágább cumokat rakják a gépükbe, azok csak magukat tartják el. Épp ezért nagyrészt fogalmuk sem lehet ezeknek a cuccoknak a minőségéről. Tehát milyen alapon megy a fikázása ezeknek a cuccoknak????
Új hozzászólás Aktív témák
- Dune: Awakening
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest