- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandrew
tag
nem baj, sok gazdag gyerek, uri ficsur had fikázza az asrockot. nekem, és néhány ismerősömnek, akinek elég ennek a teljesítménye, és nem az alaplap a szük keresztmetszet, nagyon megvagyunk elégedve a teljesítményével.
Igaz, fele annyiba kerül, mint egy nforce-s lap, és nem lehet vele annyira villogni, viszont nekem nincs is kiakasztva rá az árcédula, és nem hordom a hátamra kicimkézve, hogy milyen drága és húúúúúde fasza dolgokból rakom össze a gépem.
Ja és én a gép mellett eltartom a családom, viszont gondolom akik a legújabb, legdrágább cumokat rakják a gépükbe, azok csak magukat tartják el. Épp ezért nagyrészt fogalmuk sem lehet ezeknek a cuccoknak a minőségéről. Tehát milyen alapon megy a fikázása ezeknek a cuccoknak????
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest