- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Már megint...Arról írtam, amiről tapasztalatom van. Arra akartam rámutatni, hogy már a könyökömön jön ki ez az állandó Celeroncs -AMD ár/teljesítmény vita. Attól, hogy századszor is leírod, hogy mit gondolsz az Intelről és mennyire jó az AMD még semmi sem fog változni.
Másodszor. talán észrevetted, ha nem, most kiemelem, hogy fölöslegesnek tartom az ilyen irányultságú topikokat. Mert a vége mindig az, hogy ha valaki beírja, hogy neki P4 Celeronja van, mert csak arra tellett, akkor leugatják, hogy miért nem vett AMD - t, mert azon jobban futnak a játékok? De kit érdekel ez? Ha neki úgyis jó, akkor miért kell erőszakoskodni?
Mellesleg te is szépen leírtad, hogy milyen nagyszerű géped van (aláírás), de érdekel ez valakit? Vagy exhibicionizmus? -
Superman
nagyúr
Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Túlságosan is túl van lihegve már ez a téma. P4 Celeronon is lehet játszani, legfeljebb kompromisszumok árán. Nekem van összehasonlítási alapom, mert két konfigom van itthon: Egy Tualatin cerkás konfig (1200/1500Mhz) és egy P4 -es konfig (2,2Ghz), de a Tualatinoson is futna minden játék jelenleg. Persze nem fullon, de nem is vagyok hardcore gamer. Egyébként aki olcsóbban akar játékgépet, az úgyis a jobb ár/teljesítmény arányú AMD -t veszi.
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged