Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
''Egyelőre nem világos, de úgy tűnik, hogy az érintő tárcsa alatt valami kijelző lehet, mely az éppen aktuális beviteli módnak megfelelően mutatja a zónák jelentését is.''
Remélhetőleg nem lesz zárt az oprendszere. Ez a felület ordít azért hogy rátelepítsenek bizonyos játékokat: PL: szerencsekerék -
Emosz
tag
To twollah:
nagyon beletaláltál
Viszont, hogy on is legyek,nem lesz piskóta ez a tárcsás cucc,bár az iphone alapkoncepciója jobban tetszik.....Jól láttam a képeken, hogy végülis tekergetés nélkül is be lehet majd pötyögni a számokatKiváncsi leszek milyen mechanika lesz a tárcsa alá tolva mert nem hiszem, hogy az mp3 lajátszásra fejlesztett cumó állni fogja a sarat a mindennapi használat során(smsezés,email etc...)
-
twollah
nagyúr
Lassan ujra az lesz mint evekkel ezelott ami az iXYZ szoval elofordult.
Eloszor volt az iMac ---> elindult a szeker, visszatancolt a Mac a szakadek szelerol.
Jott az iPod ---> szalad a szeker.
Most van az iPhone ---> a szeker kezd felemelkedni a talajrol.
Kesobb jon az iLofasz ---> a szeker a mennybe megy. -
moma
őstag
szerintem a shuffle izgalmasabb lenne
-
Apollyon
Korrektor
Sztem klassz dolog az iphone, de baromság lenne butítva kiadni. Akkor max nem 4 giga memóval, hanem mondjuk csak 2-vel. Ezzel az ötlettel csak saját maguknak, az ipodnak adnának konkurenciát!
Én nem elvennék belőle, hanem hozzáadnék. Mondjuk azt a 11 ''apró'' dolgot, amit kifogásolnak. -
orbano
félisten
ahhoz képest, hogy mennyi ''iphone hypeolós majom'' van, ebben a topikban (is) csak anti iphoneosokat látni. ez olyan, mint az ''én utálom a valóságsókat, nem nézem őket, de most pont épp láttam egy részt''.
ha valaki unja az iphoneos híreket, miért veszi a fáradtságot és olvassa el az újabb hype generáló hírt és szól hozzá a topikban?érdekesek tudnak az emberek lenni néha...
-
czipaocsi
aktív tag
érdekes, mindennek ellenére TI is erről beszéltek mindannyian....
ha vki unja nem ír be és kész -
(An)Dante
őstag
válasz
(Kolombusz) #5 üzenetére
Az iPhone körüli mizéria mesterségesen gerjesztett akárcsak az iPodok esetén. Techniaki tudásuk egyáltalán nem emeli az élmezőnybe őket. Mindenesetre jól megél az Apple a közepes minőségű, ámde prémium árú készülékeiből..
(Ez magánvélemény -- sorry ha valakinek a lelkébe gázoltam) -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
(Kolombusz) #5 üzenetére
Részemről nagyon. A többieket nem tudom.
-
(An)Dante
őstag
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
(Kolombusz) #2 üzenetére
Még így is viszonylag visszafogottak vagyunk az iPhone hírek kapcsán. Ha akarnánk, akkor napi 10-et kitolhatnánk a legképtelenebb találgatásokkal és pletykákkal, de full felesleges.
-
(Kolombusz)
veterán
Jajne, biztos ezt is hypeolni fogják.
Nyissatok egy új oldalt, legyen iphonearena.hu és oda csak iphone hirek mennének, a mobilarena meg megszabadulhatna tőle. -
Szvsz semmifél kráter nincs, a szabadalmak nyilvánosak, bárki megnézheti, pont ez a lényege, hogy lehessen tudni, mi van már szabadalmaztatva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Érdekes Apple telefon szabadalom látott napvilágot egy különleges beviteli módszerű telefonról.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest