- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Netfone
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Hát arra azért nem esküdnék meg,hogy minden telót ki fog ütni,mert ez nem így lesz.
Tény ami tény gyönyörű és most újnak tűnik,de azért jönnek itt még meglepetések a másik gyártóltól is.
Szerintem max egy hónap és kapunk erre az úgymond kihívásra egy választ a komkurenciától.
Az az igazság,hogy tetszik,de e mellett més sok más új még meg nem jelent telók is tetszenek.
Nehéz lesz a döntés,ha majd új telót akarok venni. -
tkazmer
addikt
Azt hiszem, hogy meg van a köv telefonom, a mostaninak még úgyis kb 1 évet szánok(hiszen már 1 éves
), és akkortályt fog majd megjelenni errefelé...igaz nem lesz olcsó dolog, kb 100k-ba fog kerülni a 4 gigás, olcsóbbik kiadás(most linkeljem be az ország 4.-ik leglátogatottabb oldalának cikkét? nem, inkább megsem...)
-
blueMerle
veterán
Nem semmi, szivesen elfogadnám
-
emitter
őstag
jaja, nagyon kúl
azért 1-2 dologra kíváncsi leszek: árára, aztán átjön-e európába is, meg hogy ez a képernyőtapizós módszer mennyire válik be a használatban, mert azért sztem senki nem szeretné percenként törölgetni a kijelzőt..
Ja, meg ezek a szenzoros dolgok is érdekesek.. eléggé parasztvakításnak tartom, nagyobb a füstje, mint a valós haszna. Szerintem senki nem annyira kényelmes, hogy ezekre szüksége legyen. Inkább csak arra jók, hogy mégtöbb pénzért adják el a kütyüt..
De ezeket leszámítva én is elfogadnám.Az tuti, hogy minden más telót ver!!
-
czipaocsi
aktív tag
öööööööö.........ez ütni fog................assszem engem ki is ütött.......ezt nagyon kitalálta megint a jó öreg Steve! megvan a következő telóm, remélem még idén ideér, ahogy ígérik!!
-
RedAnt
aktív tag
[link]
Elfogadnám -
Sunyi Sanyi
senior tag
Ma megjelent egy Iphone csak nem ALMA részről.
-
ByB
addikt
Ebbe szinte biztos vagyok, hogy a telefongyártók önös érdekből engednek kiszivárogni bizonyos infókat és képeket... De ez egy igen fontos gyártó ELSŐ telefonja, itt a teljes titkolózás sokkal kifizetődőbb! Persze ha jól gondolom, a piaci megjelenés még várat magára, hisz egy szolgáltatóhoz sem juttatták el tesztkészüléket...
-
ansell
tag
Apple minden termékénél kínosan ügyel arra, hogy lehetőleg ne szivárogjon ki.
Ezért is tudnak akkorát ütni.
Vagy csak nekem lenne guilty-pleasure egy Steve Jobs iPhone prezentáció? -
ansell
tag
Én a pont 3 hétre lévő MacWorld Expóra vártam.
De kellemes meglepetés lenne ma egy hard launch...
Na és persze, rem ByB szinten lesz a design...
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Kérdés, hogy tényleg bejelentik-e? És az szintén kérdés, hogy a bejelentéssel együtt jár-e a forma bemutatása?
Amúgy tényleg szép teljesítmény, hogy eddig még egy kóbor, életlen, alacsonyfelbontású kép sem látott napvilágot, bár ez valószínűleg betudható annak, hogy a telefon eddig max 3 szobában volt megtekinthető...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gizmodo szerint napjaink legjobban várt mobilja ma bemutatkozik.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest