- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Maximálisan egyetértek veled, hál istennek megszabadultam az intel cucctól, mencségére legyen mondva hogy csak azután miután vettem egy AMD-t és kipróbáltam, -szvsz nem nagyon biztam benne- de mindent visz
(na jó mindent nem) de stabilabb mint az intel gépem volt, ezt tapasztalatból tudom mondani.
-
sziszegő
senior tag
OFF
Nekem az is szimpatikus az AMD ben hogy nem kell folyton lapot csreélni mint az intel platformnál Lásd s462 bár ez most kicsit megrenditett hogy s940, s754, stb stb.
ON
Tuti jó kis lap nekem az első amd-s lapom asus volt és bejött maradok a márkánáltuti hogy valami olyat veszek ami s939 es és tud kezelni 5 pata + 3 sata hdd-t táehát valami ilyet remélem hogy lesz asusból bőven választék.
Ha jól látom ez is tudja az 5 pata +3 sata elvárásomat. Nem de?
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest