- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
azon kívűl hogy tényleg gáz hogy nVidia kint hagyta oldalán, az a legszebb hogy ahoz aaz uj , szerintem nagyon rossz control panelhez ez volt írva: követi a windows Vista logikáját. Kérdem én hogy akkor a Vista is egy csak elsőre átlátható, valójában kezelhetetelen szar lesz?
-
REDeath
őstag
Remélem cod2 ben nincs ilyen, mert ugye én 1 napig se használtam 91.31-et. mert ha igen akkor waroknál előírás kéne legyen a korábbi driver, bazzeg tiszta wh feeling. nVidia módra. eddig az ATI gyártott legendásan szar drivereket de ahogy látom nVidia ezen a téren is versengeni akart az ATI val
De legalább kárpótolnának. azt megértem hogy azt ha elvesztek egy wart ,mert csak feketeséget látok, mikor simán megvernénnk őket, de leszarom nem cb-war volt. De ha vkinek adatvesztést okoz, az elég durva, sőt olyat is hallottam hogy amerikában már körülbelül 150 pert indítottak az nVidia ellen, ezt egyik Amcsi ismerősőm mondta, unokatesóm, ügyvéd, hozzá is ment egy ember ilyennel
Amúgy nVidia nem szokta tesztelni is a drivereit? mert hiába tesztei az asztalváltást meg egérfesztusokat, azok eccerű folyamatok, a Gameket kéne teszteljék vele, elvégre videokártya arra van, aki meg nem erre használja annak ugyse érdemes váltani a drivert, jó neki valami 4 éves is.
-
REDeath
őstag
Minden chipkészletnél jelentkezhet a hiba, nekem nforce 4-x -em van és openGL játékból való kilépésnél pl. nem küld jelet csak feketeség láccik monitoron, de nem mindig. az új kezelőfelület meg szerintem elég szar lett, bocsi nVidia. maradok a 81.98-asnál, azzal még tuningolni is jobban tudom a 6600GT-met.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Opel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Videós, mozgóképes topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest