Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Nyugi, nem kell messzire menned:
Westlake tuningjai topic
Személy szerint még nem láttam 333Mhz alapórajelet szinkronban hajtott DDR-el léghűtéses A64-nél, de szívesen megnézném ha mutattok, kíváncsi vagyok én is, hogy mennyire kellett túlhajtani az összmagórajelet a visszahajlás korrigálásához.
Más: Persze azt a hírt amin ez a cikk is alapul nem veszem készpénznek, mert akkor fogjuk megtudni pontosan milyen lesz az M2 proci, ha már kijött.
De jelen információk alapján arra lehet következtetni, hogy nem lesz architektúra módosítás (XBAR és L2 cache jellemzők változatlanok maradnak) csak az IMC változik, akkor pedig megmarad a teljesítményvisszahajlás is olyanak, amilyen eddig is volt. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Westlake tuningjai topic
De jelen információk alapján arra lehet következtetni, hogy nem lesz architektúra módosítás (XBAR és L2 cache jellemzők változatlanok maradnak) csak az IMC változik, akkor pedig megmarad a teljesítményvisszahajlás is olyanak, amilyen eddig is volt.