Aktív témák
-
Cefa
senior tag
Semmi nem lesz az egészből és mégcsak meg sem kell indokolnom. :)
-
JulWCZar
senior tag
Az a gáz hogy a cikkbeli promoképek még az előző mega3Dgyorsító projectükből vannak be photoshoppolva. Emléxem rájuk. Azért ennyire amatőrök lennének?
-
Genialis
aktív tag
Nyilvánvaló.
Itt épp arról lenne szó, hogy egy olyan grafikus processzor jön, ami kiszélesíti a pda-k alkalmazási területeit. Nem tudom flash player van-e pda-n, (amit legutoljára láttam azon csak hamster-dance volt) de ha lesz akkor az ilyen fícsörök hatékonyak bírnak majd lenni. A 3D-s alkalmazásokról akkor még nem is beszéltünk.
Megintcsak nyilvánvaló, hogy ha olyan lcd-t csinálnak majd amin nagyítóval se látom a pixeleket, akkor az antialiasing értelmét veszti, mert a csipa helyettesíti a szememen hardverből. -
Den
veterán
-
Genialis
aktív tag
Ok, kösz. Közben megtaláltam ezt a lapot is.
Nos itt leginkább arról van szó, hogy a vektorgrafikára húzzák rá az anti-aliasingot ami ugye pda-n is kellemes lehet.
Kár hogy nem derül ki, hogy ehhez még kell-e egy külön pda proci, vagy ez így egymagában elvan. (ok tudom, minden csak szoftver kérdése) -
Den
veterán
lol, élsimítás pda-ra és mobilra... :)
-
fanatic
aktív tag
válasz
Don Vittorio #6 üzenetére
OK! Fejlesztőknek készült a cucc!
-
fanatic
aktív tag
Hogy értik azt, hogy PDA-khoz??? Hova tünt a PDA kijelzője??? :DD
-
-
válasz
strike-force #2 üzenetére
tudsz majd doom3-azni a mobilodon :)
-
-
dshk
aktív tag
na de mi ez? :)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Acer notebook topic
- UHD filmek lejátszása
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest