Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
mi az, rii szabadságon van? általában őt szoktad basztatni...
on: a fő gond (szerintem) az, hogy a reklámozott dolgok nagy részére nincs is igazán szükségünk, ha nem látnánk a tévében eszünkbe sem jutna megvenni azokat a szarokat. de hogy minden film szünetében (vagy akár a neten) állandóan sulykolják hogy csak akkor lehetsz menő/boldog/cool ha vásárolsz, így hát az emberek vásárolnak. a reklám nem csak idegesítő de veszélyes is. -
törölt tag
nekem semmi bajom az internetes reklámokkal, mióta az összes ad servert letiltottam a firefoxban
így a csili-vili reklámok helyett csak egy üres box jelenik meg. egyébként sokkal könnyebb így pl. az indexen olvasni a cikkeket, mert a mozgó flash-ek nem vonják el az ember figyelmét...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Shure Podcast mikrofon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
így a csili-vili reklámok helyett csak egy üres box jelenik meg. egyébként sokkal könnyebb így pl. az indexen olvasni a cikkeket, mert a mozgó flash-ek nem vonják el az ember figyelmét...