- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
atus
senior tag
Modder szemmel, személyeskedés nélkül, a szakmai tartalomra reagálva:
Nem kellene 2500 forintot _se_ rákölteni a gépre, sőt egy garast is sajnálnék ilyen célokra elpazarolni. Nagyjából 6,782 perc lenne szükséges a kábelek korrekt elrejtéséhez, főleg, hogy a HD-ból kijövő kábel jó helyen van, az optikai olvasó madzagját pedig két svédcsavarral falhoz lehetne állítani. Kulcsszó a KábelOrigami! A tápkábelek elrejtése szintén nem kunszt, és főleg nem igényel semmiféle kiadást. Kerek IDE kábel funkcionális értéke tördéke az esztétikaihoz képest, ráadásul kinézetre sem egy kiköpött Miss (PC) WORLD. Persze mindez IMHO, akinek van pénze és gusztusa, az vegyen kerek kábelt súlyos ezrekért. Én maradok a hajtogatásnál. -
keopsz
HÁZIGAZDA
vajon miért kell mindenkinek a saját sírását közhírré tenni?!..
amikor SEMMI értelmeset nem képes hozzátenni a témához?
az, h neked mi tetszik, a te magánügyed. ideírhatod, de a ''szánalmas'', meg a ''semmi szakmai mondandója'' szöveggel mégis szerinted mit kéne kezdeni?..
ez kb. annyi, mintha én lehülyéznélek. te visszahülyézhecc, de mire jó mindez?..
a cikknek VOLT/VAN szakmai üzenete, ha ezt te nem érted meg, inkább ne írkálj be ilyen gagyikat.. sorry. most zárjuk le a topicot, és ne engedjünk teret az NM utáni fórumozgatásnak?.. valszeg jobb lesz, ugyanis mondandó híján, a fikázás megy csak.
ha majd lesz hardveroldalad, és úgy látod jónak, te majd olyan távirati stílusban írsz, amilyenben óhajtasz. az index-es stílussal meg ne cseszegess, épp elég bajom van az index-szel - mint magánember. nem törexem rá, h index-like írjak. ha neked ez ennyi, az téged minősít. -
joysefke
veterán
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ez a cikírói stílus egyáltalán nem tetszik.:
1, Témaválasztás
Van ennek a témának valami értelme? Kit fog érdekelni, hogyan helyezték el
a kábeleket abban a szar házban?
2, Semmilyen szakmai mondanivalója nincs a cikknek, sőt még hírértékkel sem
bír.
3, És ez az index^3 stílus, szánalmas. Miért nem lehet távirati iroda stílusban
fogalmazni
Elnézést a sok szóismétlésért, de nekem merevebbek az ujjaim, mint a kedves cikkírónak. -
Itt inkább arról van szerintem szó, hogy ha lehet valamit jól is csinálni, minek igénytelenül? Persze, hogy az igénytelenség önmagában nem feltétlen káros (abszolút értelemben). Relatíve azonban mindenképp.
Én biztos kerek kábeleket tennék egy ilyen pici gépbe :P. -
Dr_Watson
tag
''de MIND kerek. (akár Sir Gombóc Arthúr csokoládéi..)''
Tárgyi tévedes, hiszen nem Gombóc Artúr nem csak a kerek csokikat szerette.
''...Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, mogyorós csokoládé, étcsokoládé...''
Egyébiránt pusztán ízlés kérdése, hogy ez a gép szép, vagy ronda. Kerek kábelekkel valószínüleg 1 fokkal hűvösebb lenne a gép belseje. Érdemes...
Ezek tipikusan nem a tuning kategóriába tartozó gépek és nem a 7x24-ben működő masinák, így az az 1-2 fok nem jelentős és nem a kábelek miatt fog megsűlni ez a masina, ha megsűl egyáltalán. -
rudi
nagyúr
Nem igazán értem a cikket...
Láttam pár compaq gépet belülről. Táp kb. fele a szokásosnak (amúgy a szokásos táp felében is csak levegő van). Ide kábel PONTOSAN olyan hosszú amekkora kényelmesen elér a vinyóig cdromig (ősi 386os Vectában pl. 8cm és 90fokban saját magára van perforálva L alakban).
Egy mai modern alaplapon már szinte minden integrálva van (igényesebb VGA-t kivéve). Nemtudom mennyien használják még a kismeghajtójukat ma a cdrw, usb pendrive, többszáz megás memkártyák korában. Szerintema CDROM-ok is azért akkorák mert akkor a szabványméret (annak a fele is műanyaggal meg levegővel van tele).
Az hogy átlagos boltból vásárolgatva nem nagyon lehet kis gépet összerakni az meg valahol érthető, hiszen ma (még) kicsi az igény ilyenekre.
[L]http://www.msi.com.tw/program/products/slim_pc/slm/pro_slm_detail.php?UID=431&MODEL=MEGA651[/L] erről miért nem volt PH hír?! 80.000 körül láttam egy nagyker listán. -
PeliScan
addikt
Különben szerintem sem vészes, a proci fölött nincs semmi, szóval az sem gáz. Láttam már ennél zűrösebb nagytoronyot is. ;]
Amúgy meg: [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=9942&start=0#msg1[/L] -
twollah
nagyúr
Nem tudom mi a baj a keppel illetve a keppel.
Szepen el vannak rendezve a kabelek.
Amugy egy atlag felhasznalot nem az erdekli, hogy milyen a gep belseje hanem az, hogy a megvasarolt gep a rendeltetesenek megfeleloen mukodjon a gyarto altal meghatarozott korulmenyek kozott. -
Enyhén igénytelen:D
-
Adi
senior tag
Elég szánalmas. :D A kép is, meg a cikk is, hogy egyáltalán erre időt szakítasz. :D
Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged