Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
Lesz olcsobb is
[link] -
shev7
veterán
Asszem felreertettel. MEg en sem fogalmaztam pontosan. Nem azt cafoltam, hogy az atlag fossil ora 100$alatti, hanem azt mondtam, hogy a 250$-os ora az a bluetooth ora, csak nem ugy nez ki mint a SE-nal kozosen gyartott bluetooth ora. Azert nem mindegy, hogy 85, vagy 55 ezer forint
-
shev7
veterán
Felmentem most en is a fossil honalpjara, es az elso ora amibe belebotlottam egy Bluetotth ora volt. 250$-os arert, meg csak preorder, nem pont ugyan az ami az itteni hirben van, szerintem a hirben szereplo szebb, viszont a tudasa kb ugyan az. Itt egy kozvetlen link hozza: [link]
Amirol nem emlekszem, hogy volt-e a hirban, hogy ha hivasod erkezik, rezeg az ora
A postodat elolvasva egyetertettem, hogy a 300€ sok erte (meg aludtam is ra egyet). Most az uj arat figyelembeveve, ujra nem tudom eldonteni -
törölt tag
''A Sony Ericsson elkötelezte magát a folyamatosan fejlődő technológia alkalmazására a készülékeiben és tartozékaiban, és kész kiterjeszteni az integrált mobilkommunikáció határait.''
ezt a marketingsódert.... -
Pompi
nagyúr
Igen tisztában vagyok a ''jobbfajta'' órák áraival, de nem értek hozzá nagyon ezért ez a Fossil márka nem sokat mond nekem.
Másrészt megnéztem a Fossil honlapján az árakat és ahogy nézem nagytöbbségük a 100 dollár alatti árkategóriába tartozik, tehát nem annyira drágák, ehhez képest 300 euro azaz kb. 380 dolláros ár szvsz sok.
Nemtudom, hogy lejön-e amit mondani akarok. Egy szép és minőségi - ha lehet még valami közismerten jól csengő nevü (most nem az Omegára és TagHeuerre gondolok nyilván) óráért persze nem sok. De a Fossil óári és e közötti árkülönbséget - és így az óra végárát is - soknak tartom ezért a BT-s cuccért.
Persze azon is lehet agyalni, hogy ezt csak egyszer veszi meg az ember a telefont meg majd váltogatja alatta, de ez sem egy kiforrott dolog még úgyis jönnek majd a következő és következő BT-s modellek amik majd mindig egy picit többet tudnak majd.
Na mind1, persze meg kell fizetni a fejlesztés stb. stb. szokásos szövegek.
Egy a lényeg szerintem sok ez a 80 ezer forint feletti ár, pedig maga az ötlet nekem tetszik, talán még vennék is ilyesmi órát, de nem ennyiért. -
Pompi
nagyúr
-
Atlantis
veterán
Mivel lesz kompatibilis?
Amúgy baromi jól néz ki. -
shev7
veterán
ugyanezt kerdezhetned ha bluetooth headsetrol van sz. Egyebkent nem kell folyamatosa kapcsolat. ''idonkent'' ranez a megfelelo vezerlocsatornara, ha nem akar-e a mobil kommunikalni vele....
egyebkent nekem is tetszik
Masik topicban irtak, hogy 300€ lesz az ara. Meg nem dontottem el, hogy ez sok-e.
[Szerkesztve] -
opr
nagyúr
régi topicban is előjöttek ezek a kérdések, asszem egy hetet bír egy feltöltéssel. Biztonsággal nem hinném h bármi baj lenne mivel sms/mms/e-mail-t küldeni nem lehet vele, oprendszer nincs rajta, sőt semmilyen alkalmazás nem telepíthető. szal nem valószínű h a biztonsággal bármi baj lehetne. A mobilok meg simán bírják két napig bekapcsolt bluetooth ellett is
Mármint... A jobbak
-
CSorBA
őstag
Nekem lenne egy kérdésem, ha ez az óra Bluetooth-on át kommunikál, figyeli a hívásokat.. akkor ehhez folyamatos kapcsolat szükséges.. De az nem fogja nagyon zabálni a mobilok aksiját? És a biztonság?
-
S.J.M.
senior tag
Nekem tetszik az elgondolás és még a kinézete sem rossz, csak legyen kompatibilis a mobilok többségével.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a hivatalos közlemény a korábban már általunk is beharangozott óráról.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest