- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurracan
tag
Woowww!
Nekem is tetszik jó kis gép! Mint általában a Sonyk:p -
jani0625
aktív tag
ja amúgy osztrákoknál egy hónapja láttam ezt a gépet. A fehér billentyű szép de sztem nem sokáig lesz az.A design tetszik de sztem minősége annyira nem tuti. A kijelző baromi szép,csak nagyon tükröz, aki ezt el tudja fogadni annak ok.
szóval összevissza nem rossz gép,de nekem nem az álmom,de nagyon szép. -
detri
aktív tag
Sziasztok,
kinéztem egy ilyen notebookot magamnak. Nekem elég volna a béna grafikus teljesítmény, nem szeretnék +40E ft-ot költeni egy geforce-ra.
Az lenne a kérdésem, hogy a két megoldás között képminőségben van-e különbség, vagy ebből a szempontból tökmindegy? Mert ha már X-Black paneles gépet vennék, ne csesszem el rossz integrált csippel a képminőséget.
Kösz a válaszokat,
üdv,
detri -
nap
addikt
Hat azert eleg szegyen, hogy ilyen GMA900 cuccot tesznek a notikba. Az alapbol a rendszermemoriat nyulja, ha kell, ha nem. A GeForce Go 6200 legalabb rendelkezik sajat memoval is. A grafikus teljesitmenyuk meg eg es fold, ha netan egy kis jatekra szannad magad. A fogyasztasuk meg, az ilyen batar kepernyoknel, nem mutat jelentos kulonbseget.
-
L3zl13
nagyúr
Látom nyomják már a turbo cache-t a notikban....
-
Den
veterán
csak éppen a legtöb pcs dokumentum arányanincs közelében sem a a 16:9-nek (ami egyébként a notikon 16:10).
Az emberi szem látótere meg jóval nagyobb annál hogy egy noti kijelző kitöltené, így ebből a szempotbó az arányoknak nincs jelentősége.
leginkább divat ez, ami el fog múlni -
Hory
aktív tag
Mire jo ez a 16:9-es kepernyo arany? Sose fogom megerteni.
-
[amne]
senior tag
Tetszetős kis masina, és még olcsó is.
Szerencsésebb lett volna a táblázat elrendezése, ha követi a balról jobbra növekvő teljesítmény vonalat. -
Notes
senior tag
Jól látom, hogy fehér a billentyűzet? Egy darabig...
-
Den
veterán
hú nagyon rohadt jól nézki. csa hát ezis egy batár
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest