- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
De ha valaki mégis a SiS, Intel integrált megoldásokat válassza annak csak gratulálni tudok.
Jelzem, én egyáltalán nem ezt mondtam. Csak felvetettem más szempontokat is. Ha olcsóbb tud lenni egy picit a riválisoknál a SiS, irodába jobb választás lehet (oda ez is sok), viszont általános otthoni felhasználásra én inkább ATI/NV IGP megoldásokat választanám. -
Senior tag
aktív tag
Félretéve a Vista Aero Glass hájpot, mit jelent integrált VGA-nál a ''köröket ver rá''?
Másrész az Intelnek is van integrált VGA-s chipje, sőt, jövőre lesz újabb, ezek már Aero-t is bírnak. Amennyire én tudom, egyelőre csak az Intelnek van pl. DirectX 10-es integrált VGA-ja. Mégegyszer mondom, a hírben szereplő megoldás egy ultra low cost belépő szintű lap, nem a grafikus teljesítményre gyúr, hanem a költséghatékonyságra. -
Male
nagyúr
Ez általánosságban nem igaz, csak a konkrét lap/chipset esetben... arról igazán nem a SiS tehet, hogy az Intel a régi chipsetjüket rendelte, és nem az újat, amiben a Mirage 3 grafikus mag van... arra nemhogy köröket nem ver az ATI/nVidia integrált mag, hanem veszít vele szemben... (na nem 3DMarkban meg játékokban, de az integrált VGA nem is erre való...)
A cikkhez: a 966L-ben is csak SATA 1 van: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest