- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A reklámokról:
Szerintem - ez szigorúan magánvélemény - ha valaki legalább gondolatban, elviekben (mert nem mindig éri meg tenni is valamit) nem utasítja el az olyan reklámot, amely több, mint információközlés, tájékoztatás (mint pl. egy cégér a bolt fölött, de eszemben sincs itt meghúzni a határvonalat), hanem ehelyett tömegeket próbál befolyásolni, tehát aki az ilyen reklámot elfogadja, az a szellemi prostitúciót fogadja el.
Elfogadok egy szolgáltatást vagy terméket, és cserébe megnézem a reklámot, befogadom - kisebb vagy nagyobb mértékben - a szándékoltan és erőteljesen manipulatív üzenetét, átengedem a reklám készítőjének a saját elmém döntési funkcióinak egy részét. Gyakorlatilag önmagamat adom el.
Persze, - hogy jól érthető legyen - kicsit sarkosabban fogalmaztam, mint feltétlenül szükséges lett volna, legalábbis a reklámok egy jelentős része nem indokolja az ennyire kemény szavakat. A mérték tehát - részben - túlzás, a lényeg viszont nem: Gyakorlatilag önmagamat adom el. Szerintem ennél alacsonyabbra nehéz lenne süllyedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest