- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Most ezen mit nem lehet érteni? Benne van a tanulmányban, hogy mely országcsoportokban és mekkora nagyságú mintát vettek. Magától értetődő, hogy véletlen mintáról van szó. Vagy azt gondolod, hogy fogtak 1 millió embert, akikről tudták, hogy milyen márkákat ismernek, és így meghamisították az eredményeket?
A cikk szerint a gazdasági teljesítményt is figyelembe vették a rangsoroláskor. Ezt is kedvük szerint átírták? -
ftc
nagyúr
válasz
Apollo17hu #4 üzenetére
nem tudom ezen cégek feléről nem is hallottam...
és érdekes számítás az alap...bár ez ugyanolyan mint a többi statisztika....lehet ha megkérdeznek másik 1 milla embert más jön ki -
FTeR
addikt
a wal-mart van usán kívül is? ott gondolom mincs ember, aki nem ismerné. ez lehet a china-mobileal is.
a google már fogalommá vált. ugyanaz lett vele, mint az Adobe® Photoshop® Elemetns termékkel. és kb úgyanúgy is léptek fel ellene.
[Szerkesztve] -
Apollo17hu
őstag
Azokban a fejlett országokban, amelyek piacai meghatározó szerepet játszanak a világ-GDP kialakításában, valamint azokban, melyek piacainak növekvő részesedése várható a jövőben a világ-GDPből (Brazília, Oroszország, India, Kína).
Ha érdekel a téma, itt a bővebb tanulmány. [link] -
ftc
nagyúr
A rangsort a cégek gazdasági teljesítménye és a vásárlók körében világszerte végzett márkaismertségi kutatások alapján állítják fel. Az idén több mint 39 000 brandről több mint egymillió embert kérdeztek meg.
De hol?
Európában tuti más jön ki...
USA-ban is
Afrikában is
Ázsia-sztem ez oda értendő -
sekli
addikt
Hat ez erdekes, a listat vegigolvasva talaltam egy ket nagyon meglepo dolgot..., IKEA-t pl sokkal elobb vartam, egy csomo cegrol meg eszembe se jutott volna, hogy ilyen elokelo helyen van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest