- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
Nem semmi, hogy egy kis usb csatiról már lehet tv-t nézni
-
opr
nagyúr
magyarországon (konkrétan budapesten és debrecenben) milyen adókat lehet fogni ezzel a dvb-t vel vagy mivel? van egyáltalán ilyen műsorszórás itthon?
Bevallom én télleg a foci vb miatt venném meg, ugyanis melózni fogok végig amíg lesz a vb, és valamin nézniv kell(a laptop adott)
nameg a koliban amúgy sincs sok lehetőség tv-zni szal elsősorban a foci vb miatt, másodsorban minden más miatt is jól jönne egy ilyen ha tudnám h érdemes megvenni.
előre is thx -
atuci
őstag
válasz
Cyberslider #7 üzenetére
győzd meg, hogy a foci nagyon jó sport - a tv előtt nézve
-
atuci
őstag
válasz
Cyberslider #3 üzenetére
igen, pont ilyenkor, mert könnyebb rávenni az asszonyt, illetve ált kamatmentes hitellel juthatsz hozzá, és ált. olcsóbbak is.
-
rdi
veterán
válasz
Gery Greyhound #4 üzenetére
hát én egyszer néztem meccset projektoron, a dán - barzilt, vagy vmi ilyesmit, az nem semmi vót...
-
Gery Greyhound
csendes tag
válasz
Cyberslider #3 üzenetére
Én sem értem, mi ez a TV mánia a VB miatt. Itt a közelben is van egy kis műszaki bolt (elektropont) és az összes TV-re rá van ragasztva ilyen foci VB-s marhaság. Miért pont egy pár vacak meccs az, amit mindenképp plazmatévén kell nézni HD felbontásban? (amit ráadásul a magyar TV adók nem is tudnak LOL de mindegy a birkanép megveszi majd)
-
Cyberslider
őstag
A nagyáruházak ujságjai is rendkívüli mértékben televannak tévékkel.. Naja. Majd pont ezért veszek új tévét,mi?
Főleg plazmát,meg LCD-t. Azon még a labda se kerek! -
twollah
nagyúr
Vakuljak meg ha nezni fogom a foci VBt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest