- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zumm
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Sajna nincs tökéletes telefon. Pedig úgy cseérlném már régi telcism, de egyszerűen nincs olyan ami mindenben megfelelne, pedig már engedtem is lefelé igényeimből.. Valamelyikben mindig hiányzik valami vagy kicsi ez az benne, vagy rusnya, drága, szar szoftver.. stb.
-
Csúnya és a paraméterei is lehetnének jobbak.
-
Zumm
csendes tag
válasz
Spindlyman #1 üzenetére
Bölcs döntés Benq részéről hogy folytatják a hagyományokat és hogy kis újdonságokat is pakoltak bele. Hogy mennyire lesz sikeres az árán fog múlni. Én mindenesetre várom. Szóval remélem nem aranyárban lesz
-
Spindlyman
tag
Nem túl szép...persze egy strapabíró készüléknél ez nem is igazán lehet elvárás. Az viszont okos döntés, hogy a BenQ-Siemens nem szakít a hagyományokkal és helyet szorít egy ilyen típusnak a termékpalettáján. No és végre haladnak a korral...EDGE, Bluetooth.... Remek kis teló lesz. Kiváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Energiaital topic
- Drón topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest