- Mobil flották
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zumm
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Sajna nincs tökéletes telefon. Pedig úgy cseérlném már régi telcism, de egyszerűen nincs olyan ami mindenben megfelelne, pedig már engedtem is lefelé igényeimből.. Valamelyikben mindig hiányzik valami vagy kicsi ez az benne, vagy rusnya, drága, szar szoftver.. stb.
-
Csúnya és a paraméterei is lehetnének jobbak.
-
Zumm
csendes tag
válasz
Spindlyman #1 üzenetére
Bölcs döntés Benq részéről hogy folytatják a hagyományokat és hogy kis újdonságokat is pakoltak bele. Hogy mennyire lesz sikeres az árán fog múlni. Én mindenesetre várom. Szóval remélem nem aranyárban lesz
-
Spindlyman
tag
Nem túl szép...persze egy strapabíró készüléknél ez nem is igazán lehet elvárás. Az viszont okos döntés, hogy a BenQ-Siemens nem szakít a hagyományokkal és helyet szorít egy ilyen típusnak a termékpalettáján. No és végre haladnak a korral...EDGE, Bluetooth.... Remek kis teló lesz. Kiváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest