- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Yettel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Bocs, még egy... nem értesz egyet az általam leírt számokkal? Vitatkozás helyett nézzük meg egyszerűen a mai napig született vírusok/spy-ek számát, a támadot oprendszer szerinti csoportosításban.
Tudom-tudom, ez azért van, mert ''nem éri meg'' Unix vírust írni, hiszen mindenki Windows-t használ!
Béke és nyugalom veled! -
zLegolas
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Érdekes, én meg nem várom a Win bukását, sőt; kívánom, hogy a mai Win felhasználók minnél kevesebbet szívjanak mindenféle disznóságok/bénaságok miatt. És nem érdekel, ki mit használ, szirok rá...
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mikor fogják már végre ellepni a rendszeremet férgek/vírusok/spy-ek, de úgy látszik, nem ez a tendencia.
Hülye júzerek faszsága? Na ez durva, nem vagy te kissé aggresszív? Ha valaki olyan zárat szerel az ajtójára, amit bárki egy pitypangszárral kinyit, de meg lehet védeni, ha valaki odafigyel meg ért hozzá (csak a szekrényt kell az ajtó elé tolni, meg leláncolni 7 lakattal, és mellé kötni 3 pitbullt) akkor az a hülye, aki ezt elmulasztja, vagy netán megbízik a drága pénzen vett vadonás új zárjában?
Egyébként szeretlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Parkside szerszám kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest