Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
dt42
csendes tag
Rosszul frissiteni? Ezen mit ertesz? kimasol foppyra, altf2, majd csekkol a gep. ha rossz az allomany, ugyis kiabal.
A frissites rendben lefutott. Gep reboot. Onnantol semmi. :(
Most a 11-es verzioval megy.
Szerintem a 13-as vegu a legujabb bios ehhez a laphoz. Tudomasom, es az abit hp szerint is. -
botye
tag
Tökéletesen igazad van. Tényleg unalmas... :) Ahogy nézem ennek inkább már marketing szaga van... :t
A két chipset-tel szerelt alaplapok ára között (szvsz) nincs szignifikáns különbség (3-4 eFt szerintem nem olyan sok). A teljesítménybeli (nem teszt közben, hanem élesben...) különbség sem olyan sok szerintem.
Ez már régen arról szól, hogy beszéljünk az Intelről és nem arról, hogy ki mit mond... :P -
Versus
senior tag
Vagy a Gigabyte így magyarázza ki hogy nála miért nem megy,szidjátok az Intelt és mosom kezeimet! Azt meg ne felejtsd el hogy pont az Intel lapgyártója (csakazért sem írom le melyik cég az:) ) volt az első aki hivatalosan bejelentette hogy megy nála! Ne felejtsd el hogy az Intel nem ígért semmi olyat amit a chipsetjei nem tudnak teljesíteni,akik ezt tették azok az alaplapgyártók voltak! Ja és az IS7-es új biosa sem engedi a PAT-ot bekapcsolni 800fsb-s procinál 533-asnál meg vígan szaladgál (éjszakai AIDA teszteléskor derült ki! :) ) Valószínű ez sem véletlen ,a lapgyártók is jobban örülnek ha a drágább lapot veszed !
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B650E-F ÚJSZERŰ - GARIS
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest