Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz balintka #11 üzenetére

Hát én most valami előfizusban vagyok, piszokdrága percdijjert (36 ft tán) , összes rokon, ismerős pannonos, így spórolni se tudok iylen oylan kedvezményes hülyeségekkel...
    Ezen felül:
    -átiratás a nevemre, és ezáltal a számlázás kezdete is 2007. márc. 1 re volt kérve.
    Erre fogták magukat és átrakták febr közepén. És még velem akarták kifzettetni a számlát. Mondom a jó édes anyátokat, ezt még a volt mukahelyem fizeti. Úgy képzeld bevittem a szerződést, mistzerint március 1 az aktibválás dátuma: nagy ívből sz.rtak a fejemre, küldözgettek jbobra balra, keressem emg a volt cégem, emg a céges ügyintézőt, ők nem foglalkoznak velem. Ez milyen hozzáállás már?
    -aztán volt az smsben lottózás.
    Vagy 3 napig telefonáltam rájuk, mire aktiválták. hogy mi votl a gond: fogalmuk sincs, mert első nap , mikor szóltam, is beállították jóra azt mégsem ment.
    Ezen felül a cég , ahol dolgoztam vett erre az előfizura telefont, amit részletekben fizet a trének. Erre most a tré azt is velem akarja fizettetni, miközben a telefon sehol?! És nem lehet velük megbeszélni, hogy terheljéka cégre.
    De leginkább za első borított ki.
    jahm és mikor a cég szamhordozta a szamokat hozzájuk, akkor egy héttel korábban aktiválták be a kártyákat... Képzelheted, hogy egyszer csak elment midnenkinéla vonal, mikor egy ilyesmi tervezetten tortenik, fix nap fix idopontban...
    Szóval rühellem őket, de nagyon. Kritikán aluliak.

Új hozzászólás Aktív témák