- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hát én most valami előfizusban vagyok, piszokdrága percdijjert (36 ft tán) , összes rokon, ismerős pannonos, így spórolni se tudok iylen oylan kedvezményes hülyeségekkel...
Ezen felül:
-átiratás a nevemre, és ezáltal a számlázás kezdete is 2007. márc. 1 re volt kérve.
Erre fogták magukat és átrakták febr közepén. És még velem akarták kifzettetni a számlát. Mondom a jó édes anyátokat, ezt még a volt mukahelyem fizeti. Úgy képzeld bevittem a szerződést, mistzerint március 1 az aktibválás dátuma: nagy ívből sz.rtak a fejemre, küldözgettek jbobra balra, keressem emg a volt cégem, emg a céges ügyintézőt, ők nem foglalkoznak velem. Ez milyen hozzáállás már?
-aztán volt az smsben lottózás.
Vagy 3 napig telefonáltam rájuk, mire aktiválták. hogy mi votl a gond: fogalmuk sincs, mert első nap , mikor szóltam, is beállították jóra azt mégsem ment.
Ezen felül a cég , ahol dolgoztam vett erre az előfizura telefont, amit részletekben fizet a trének. Erre most a tré azt is velem akarja fizettetni, miközben a telefon sehol?! És nem lehet velük megbeszélni, hogy terheljéka cégre.
De leginkább za első borított ki.
jahm és mikor a cég szamhordozta a szamokat hozzájuk, akkor egy héttel korábban aktiválták be a kártyákat... Képzelheted, hogy egyszer csak elment midnenkinéla vonal, mikor egy ilyesmi tervezetten tortenik, fix nap fix idopontban...
Szóval rühellem őket, de nagyon. Kritikán aluliak.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Sorozatok
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest