- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AKIspest
tag
válasz
DigitXT #3353 üzenetére
Csak azért, mert úgy látom/érzem, azóta van feszkó, hogy megjelentünk. Elhiheti mindenki, még véletlenül sem volt ez a célunk!!
Bennem is az merült fel, ki számít fórumtagnak. Számít-e, hogy mióta van jelen. Ezért kértem segítséget, hogy új ember érkezésekor mindenképp élvezzen prioritást a (régebbi) fórumtagság. Mégiscsak ezért hoztad létre a csapatot! ;-)
Látod, én is itt vagyok, regisztráltam, írogatok ide - még ha a Messengert jobban is kedvelem a maga pörgőssége, és --számomra-- könnyebb kezelhetősége miatt. ;-) -
-
ztibor
senior tag
-
AKIspest
tag
válasz
DigitXT #3314 üzenetére
Az tény, hogy ez a Messenger nagyon pörgős, az információ könnyen tud áramlani, a kommunikáció gördülékenyebb.
Az is igaz viszont, hogy időnként elég sok off-topic volt, ezt sztem is korlátozni kéne, hogy a lényeg (értsd: a tippek/tanácsok/videók) ne vesszenek el a rengetegben.
Hun felteszi a linkjeit a Youtube csatornájára is, de akkor én igyekszem ide is bemásolni. ;-)
Sajnálom, hogy leadtad a leader pozit, minden túlzás nélkül mondom, hogy óriási csapatot hoztál létre!! Hitte volna bárki, hogy ilyen rövid idő alatt TOP20as, sőt TOP10es csapatod lesz?? ;-) Legjobb példa épp tegnap este volt, amikor több játékos együttes teljesítménye kellett ahhoz, hogy végleg a földbe döngöljük a páncélosokat, ez hatalmas csapatmunka volt!!
Mindentől függetlenül továbbra is megy majd minden a maga rendjén! ;-)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #3314 üzenetére
Pay to win ennyi... Itt tartunk és ezt a team event még jobban abba az irányba viszi. Én nem lépek le, szó nélkül főleg nem, de amint olyan eventek jönnek, hogy visszaesik bármi miatt a teljesítményem és lenne ember a helyemre én szívesen átadom a csapat érdekeit szem előtt tartva a saját érdekeim előtt.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3305 üzenetére
igen, épp mondani is akartam, viszont egy bizonyos távolságra nem hagyhatod el a labdát.
Az első kört 30 medállal zártam. Holnap folyt köv. Hamar meglesz most az 50. Nagyjából 120-140 medállal zárok egy hetet, ha csak gemért nem veszek még pluszban, de most nem kínlódok vele.....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3279 üzenetére
Első pálya a rally carral sehogy nem megy egy ponton túl. Ahol hosszú meredek kisebb bukkanókkal. Oda basszus mi kell már? A tankot semmire nem tudom használni, annyira gyenge. Bukfenc azonnal.... A scooterrel az aszfalt, és rallyval az utolsó az okés. A többi nálam kuka. Pedig beletoltam most a rally carba 450k coint, és 3500 scrappet, 60 gemet... De semmi. Ott elakadok. Az túl hosszú és meredek....
-
kszabi98
újonc
válasz
DigitXT #3141 üzenetére
Amíg a csapat tagja leszek addig megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni, hogy szerezzek én is néhány pontot a csapatnak, de amilyen szinten vagyok a csapathoz képest nem sokat segítek be nektek. Ha úgy alakulna bármikor, hogy nagy szükség van a szabad helyre én szívesen átadom a helyemet, szóval nem haragszom meg ha egyszer csak ki rúgtok.
-
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #3179 üzenetére
Ja, nagyon nem mindegy, hogy kikkel kerülsz össze.
Általában a 8-9 pont simán megvan, +néha beesik 1-1 10 pontos.Csak egy kósza gondolat volt.
Mondjuk vasárnap pont 13:00-kor elindulni, aztán aki éppen ráér, az megy egyet.
Szép lenne, ha az első 10-ben ott lenne 5 péhás...Bár szerintem ez úgy megy, hogy egy "szobában" 100 ember van, aztán ha betelik, akkor nyilik a következő...
Tehát 1-2 mp-en is múlhat a dolog, hogy összekerülünk vagy sem.
De egyszer kipróbálhatnánk, just for fun.Arra már rájött valaki, hogy mi alapján kapjuk a pontokat TE-ben a győzelem/vereség után?
(#3166) DigitXT
(Amúgy úgy tudom, hogy a co-leader csak kibaszni tud, de visszaengedni nem...
Azt a leader tudja intézni (unban).
Egyszer linkelted a TE wiki bejegyzését. Ott mintha azt irták volna, hogy a co-leader csak fel tudja függeszteni az adott játékost, a végleges kirúgáshoz a leader jóváhagyása kell. De persze az angol tudásom sem az igazi, meg a memóriám is olyan, amilyen.
De reméljük ilyenre nem nagyon lesz szükség. -
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #3176 üzenetére
Ezeket az eventeket birom igazán:
holdas- time trial, coin gyűjtögetős
hegymászós (+ kinai sárkány + zombi elől menekülős
utánfutósok (tojásos, konzerves)De ez a mostani nagyon megy valamiért
Egyszer volt egy time trialos event ilyen vegyes pályákon.
Az egyik rövidebb pályán "perverz" módon kipróbáltam a holdjárót. Utána mindig 3-4 mp-eket vertem a többiekre azon a pályán.
Aztán próbáltam a többin is, de ott csak kudarc volt....
Előtte persze mindig mentem a rally carral egy biztonsági időt 8-9 pontért.Szerk:
Próbáltátok már, hogy az egyéni eventen megbeszélni egy időpontot és többen elindulni egy-egy adott eventen?
Tegnap pl. sikerült egyszer egy időben indulni HUNnal.
2. és 4. helyen végeztünk. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3168 üzenetére
nah, ez elég jó.
Én ma 3x2 lehetőséget végig skippeltem. Sajnos úgy ahogyan a múlthéten, elért az a fázis, hogy az egyik versenyszámot már abszolút nem tudom megcsinálni. Valószínű túlságosan is teljesíteni akarok, de ez így görcsös. Itt a 2-ik pálya a hunyó. 100 métereket csinálok, ahhoz képest hogy legelőször 293 métert mentem a héten.
1 perc alatt letudtam a 2 ticketet.
Próbálta valaki más járművel a hegymászást? mert az esti próbánál már a Buggy-val megyek az első pályán.
Így valamit néznem kell a 2-ik pályára.... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3160 üzenetére
Szerk: sajnos élesben 1 másodpercceel rosszabb lettem, összpontszámban
sehol nem vagyok, nyilván azért, mert a Super Diesel kéne a távolságra is.Csak kérdés, hogy akinek a többi járműve nincs a csúcsra hajtva (Busz, Monster) annak emiatt megéri-e beletolni félmillát? Ide a Monstert tudom még elképzelni, de az pl nekem 6-7-en van minden fejlesztés, tehát 28-29s-eket megyek vele. A Busszal 27s-t. Így is sokat beleöltem pl. a kis Jip-be, meg a Super diesel-be.
Az én csapatom ("A-Team") sikeréhez 20.3K ponttal most a második versenybe is hozzájárultam (vért izzadva). Szerintem pl. tőlem több nem várható el. A km ranglistán az első vagyok 258Km-el, úgy hogy 70Km előnyöm van a második helyezettől.
Mindenkinek saját magának kell mérlegelnie hogy mi az ami elvárható tőle, ha ez nem megy, akkor bajok vannak. Egy kezdőnek mint amilyen én vagyok, nincs sok coinja, meg gem-je, és nincsenek fejlesztések az egyéb járművükön, csak a 2-3 fő járművön. Sőt meg sincs véve 80%-a. 150-200K coin-nal neki esni egy új hétnek kész ráfizetés. Mert max megveszi a 2 esetleg 3 hiányzó járművet, max húz mindenen 2-3 szintet, és kifújt. Még az sem biztos, hogy nyer a csapat, és akkor folytathatnám.
Lehet hogy még a Gold rang is kevés ehhez a Team-hez, én Legendary-tól engedném csak. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #3159 üzenetére
Miután még mindig a második* legjobb az időm (18.387) leírom, hogyan:
ahogy mindenki más.(Fel kell repülni a második beton tetejére.
)
Amiben extra a megoldásom, hogy a Thruster által kifogyasztott benya
miatt használhatóvá válik a Fume Boost. Sőt, még a víz alatt is.Tuningok: Start Boost (10), Fume Boost (10), Thrusters (3/4, egyelőre)
*: magyarok közt, Super Diesellel.
Szerk: sajnos élesben 1 másodpercceel rosszabb lettem, összpontszámban
sehol nem vagyok, nyilván azért, mert a Super Diesel kéne a távolságra is. -
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #3141 üzenetére
Nyilván a csapat neve is PH!, ezért a fórumtagoknak helye kell, hogy legyen!
Ezért is alapitottad annak idején a csapatot.De azt is el kell ismerni, hogy a nem fórumtagok nélkül biztos nem itt tartana a csapat!
( Az induláskor nem tudom, hogy bárki is gondolta volna-e, hogy ott leszünk a ranglista legelején...)Talán egy "szabályt" javasolnék:
Ha valaki bármilyen oknál fogva nem tud játszani pár napig, az jelezze előre.
Akár itt, akár chaten.Hogy kit lehetne kirakni adott esetben?
Hát ezen el lehet moralizálgatni.
Vannak még olyan tagok, akik a "nagy toborzás - gerillázás" idején jöttek a csapatba, de elég gyenge pontokat hoznak + nem is igen fejlődnek.
Talán őket.De nekem nincsenek ilyen nagyratörő, "globál-kapitalista" terveim, hogy csak azért rúgj ki valakit, hogy a csapat mondjuk 2 helyet előrébb lépjen.
Azzal egyetértettem, amikor az 5-7 inaktiv játékos ki lett rakva. Örülök, hogy ilyen jó tagok jöttek a helyükre.Ez a team event még nagyon az elején jár, még sokat fog rendeződni. Emberek jönnek-mennek, szerintem a top csapatokba még sok jó játékos szeretne beférni (gondolom hozzánk is).
Van egy ötletem:
Mi lenne, ha valaki belépkedne más csapatokhoz, és ott a chaten próbálna elcsábitani embereket?Az ilyen limitek meg tényleg csak a szórakozás rovására menne, mint pl. minimum heti 100km vagy 25000 pont.
Meg szerintem a csapat nagy része meg is tesz minden tőle telhetőt. -
törölt tag
válasz
DigitXT #3141 üzenetére
Szerintem a lényeg a csapatszellemiség és fórumtagság. Csapattaknak kell tartani azt is aki kevés kilómért megy az átlaghoz képest, de minden eventnél próbálkozik, hogy pontokat szerezzen (az nem számít mennyit sikerül). Még ha néha nullázik is az se gond (mindenkinek van valódi élete). Jó megoldás lehet az ha egy táblázatban van vezetve ki hányszor nullázik és fel lehetne állítani egy olyan szabályt (a fer játek és a mindent beleadó tagok igazságérzetének védemében), hogy pl. ha 5ször nullázik egymás után és van jelentkező akkor mennie kell. Persze ha itt jelzi, hogy nem tud játszani egy darabig valami miatt az méltanyolható.
A másik a fórum. Fórumtagnak tekinteném azt is aki csak olvassa (nem mindenkinek van mondanivalója) vagy a később regisztrálókat. Mivel a csapat létrehozását a fórum ihlette valamilyen szinten, elvárható lenne az, hogy minden tag elérhető legyen itt. Aki része akar lenni a legjobb
magyar csapatnak az ennyit igazán megtehet. Még az is elég lehet ha a haverja írkál a nevében.
Egyébként tökre örültem, amikor eltüntek a nullázók és jöttek a profik. Feldobta játékot és faxa eredmények jöttek össze. De! Arra azért szerintem figyelni kéne, hogy semmiképp ne legyen rendszer az, hogy jelentkezik egy top játékos és emiatt mennie kell valakinek. -
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3141 üzenetére
Egy 50 fős csoport egyébként is kevés lesz. A játék felhasználó köre rohamosan bővül.
Mondjuk a Hungary's top is venne most fel tagokat, ezt a magyar Hill Climb Racing 2 Facebook csoportba írta tegnap egy felhasználó (én csináltam unalmamban amúgy)... A második legjobb magyar csapat. Aki nem fér be az mehet oda is, már ha erős csapatban szeretné addig is kamatoztatni a tudását, amíg nincs a PH!-ban hely.
De jöhet az "A-Team"-be is. Most is 3162 ponton állunk, 1709 serleggel. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3102 üzenetére
Hogyan?
Amúgy lement az utolsó 2 köröm is. Hál istennek.
5600 pont volt az utolsó eredményem.
20k-ról indultam. Szerencsére az utolsó versenyben még tudtam produkálni egy 15900-as eredményt, de utána csak 14, 13, 12, 10, 12, 7, most meg 5600..... Ennyire gyűlöltem csak. Le sem akartam játszani már. Annyira rágörcsöltem..... Pfujjjj..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3097 üzenetére
Megvan mi a baj.
A távolságosnál most már nem tudok felugratni annál a meredek ugratónál. Valami 210 m fölött.
Ott döglök meg. Miért? Mit kell ott csinálni? Előtte sikerült. Túlfejlesztettem az egykerekest?
Jah, és amikor túljutottam is, az volt a baj, hogy kifogyott az üzemanyagom 8800m-nél. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3095 üzenetére
Ki nyomat 45k-t?
Amúgy gratula a helyezésetekhez.
Mi most vagy bukunk, vagy nem. Tegnap reggel kicsaptam 8 júzert ( a 23 inaktívból). Egyszer hátha jön helyettük olyan is aki játszik.
Erős a gyanúm, hogy erről lemaradtunk. Valószínű hogy telítődött ez a piac. Már csak azok szédelegnek akiket folyton kicsapnak valahonnan, mert nem megy, vagy lusta menni, stb.... Ez a tapasztalatom.
Én annak is örülnék már, ha jönne pár új Gold I-es (goldtól engedett a team szekció) , és azok tennének bele 3-4000 pontokat a versenyekbe. Közben meg úgy is fejlődnének, és gyarapodnának. Meg ők legalább még játszanak....Mi hálistennek amúgy ettől ma megszabadulunk délután. Kezdődik az új hét. Nektek meg sok sikert hozzá újra.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3054 üzenetére
Ott a csapat statisztikánál ahol kilistázza a megtett km-eket, a másik az mi? Jól gondolom hogy a héten összesen elért pontok összege?
Mert akkor egyszerű kiszűrni, azok akik ott 0 pontosak, azok nem versenyeznek, ugye?
Viszont mi van, akkor ha sok km-t tett meg? Mert az meg a hét végi ládanyitáskor jól jön.
Nem egyszerű ez. Mert van, hogy valaki nyomja a versenyt, és jó eredményeket ér el, viszont a megtett km-e az nem sok vizet zavar a lila láda szorzójánál, mert nem sokat megy a játékban. Én közepes játékos vagyok, viszont a vagy az első, vagy a második legtöbbet megtett km-el.
Nem érdemes csak 1 szempont alapján kicsapni valakit. De végül a legfontosabb persze az lenne ha a team-ben versenyezne is...... -
odium
aktív tag
válasz
DigitXT #3015 üzenetére
Hegymászásnál nálam szárny, oc, és fume van fent. Szárny szépen felvisz azon a rövid, de merőleges szakaszon, utána nem sokkal bekapcsol a fume és fix a 10k. A holdon chopperrel megyek, de lehet, hogy a robogó jobb választás. A wheele-t krosszal csinálom de abban ősbéna vagyok, ott az 1000 pont felett már minden ajándék. Ráadásul a heti event is ilyen lesz ahogy látom. Szívás.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #3005 üzenetére
Én már csak akkor tolom el maxosig, ha van benne ember skin (múltkor a holdjáró skinre nem mentem rá), különben kiadja amíg kiadja aztán kész, max ha 1-2 gemes menetből kijön egy jobb láda, annyit beleteszek aztán kész.
Nekem a Yeti még nem volt meg, szóval rá kellett hajtani az 500-ra.
-
Russ
lelkes újonc
válasz
DigitXT #2993 üzenetére
Lehet csak nem ér rá, vagy egyáltalán nem veszi "komolyan", azért 0ázik.
Ennek ellenére a hobbi játékosok is szépen odateszik magukatKérdés: innentől lesznek-e olyanok, akik 3-4 hét alatt semmit nem mutattak fel élvezzék annak előnyét, amiért lehet más "epekedne"?
Polákok ellen fakereszt ez a team event, ihatunk rá hideg vizet.
Én is már csak erőt gyűjtök a következőre, mert ettől jobbat nem bírok kisajtolni, valahol mindig eldobom a papucsot.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #2993 üzenetére
Most nézem, hogy a jelenleg 10. helyen tanyázó vegyes csapatban van...
Pedig jöhetne hozzánk erősítésnek, hiszen annak idején ide is írt.Szerk: egy üzit megért, aztán meglátjuk.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #2979 üzenetére
Az első bekezdést kiegészíteném annyival, hogy nem azt nézi, hogy van-e már a pályán időd és milyen, hanem, hogy az adott járgánnyal, amivel indulsz, van-e már időd és milyen. Ezért, mikor néha mellényomok seasonben és sikerül egy kerekezésre belőtt Jeeppel elindulni, amit sosem használtam a játék folyamán (ergo nincs vele a pályán időm), akkor volt olyan, hogy a három ellenfél meghalt az egyik pályán, míg a másikon rossz konfiggal is 5-6s-et kaptak.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #2952 üzenetére
Végül csak összejött egy 873 méteres táv is, viszont utána elszúrtam az ugratást,
kuka lett az egész: hiába lett meg ugyanabban a menetben a 21.2-es idő a végére.Kíváncsi leszek az új versenyre, elvileg itt főleg csak gyorsan kell menni. Elvileg.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #2931 üzenetére
A buszt? leesik mint egy kődarab 0 ponttal.
Átdobni nem tudom. Gondolhatod, hogy alapszintű fejlesztés van rajta. Jó ha épségben odaérek vele ahonnan meg kell nyomatni. Motor dettó.
Ez újfent csak a coin költésre sarkall ugye. Iszonyat hogy egy versenybe mit bele nem lehet ölni. Csak ezért megvettem 3 járművet mert meg sem volt, és felfejlesztettem 8-9-re rajtuk mindent. De így sem mentem velük sokra..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #2926 üzenetére
Most mi is feljöttünk, 1062 serleg, 610-ről indult amikor beléptem.
Amúgy most nem járnál jól velem, mert ezek a mostani versenyszámok nem mennek nekem.
9500 pötty a max amit ki tudtam hozni a frissen vett járgányokból.... sajnos az ötből 2 volt meg, azok is mind full nullán.... Pénzemet az összeset ráköltöttem a témára (285K), plusz amit azóta összegyűjtöttem kb. 160K azt is. De mind hiába, 1500 pöttyöt tudtam javítani.... Benne van több mint fél millám a semmiért, ráadásul 25 potyalesőnk van az 50-ből akik nem játszanak semmit mióta beléptek. Most ez a meccs el fog menni ez miatt, mert egész nap vezetett az ellenfél kb. 100 ponttal... De csodák még lehetnek..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #2921 üzenetére
Srácok. Legendary szintbe léptem kb 1 hete.
Na már most. Ezt a 30 napig tartó szopatást meddig fogja még csinálni. Van ez a tizenakárhány direkt szopatós pálya, ahol szinte csak végig ugrálunk mint a bakkecske, meg valamelyik tele van sziklával ahol csak en akadok fent, es a vizes, ahol barmit csinálok 3 ik helytől jobbra nem tudok teljesíteni. Ha fejlesztek egyet a kárművön, akkor ő kettővel többet ad az ellenségeknek. Szinte a nyelvem harapom közben hogy épsègben beérjek és ne az utolsó helyen végezzek. Minden jármű fényévekkel gyorsabb a mindenből 17-re húzott szintű bugymtól. Meg a kis jip is amivel a játékot kezdjük. A sportkocsi az most 14-re van húzva mindenből, azzal még úgy sem megy. Vannak jobb napjaim amikor sorozatban nyerek, de azt is ki kell fogni.
A játék innentől ilyen lesz? Már csak ezek a pályák lesznek benne? Mert akkor ezt nem nagyon fogom erőltetni. Kevés, nehéz, és unalmasok is. -
mszutyanyi
csendes tag
válasz
DigitXT #2911 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a sakkban használatos Élő pontozáshoz hasonlókat alkalmaznak online játékoknál is! Ma is tanultam valamit. Azért említsük meg azt is, hogy az 1900-as századforfuló környékén született magyar származású amerikai fizikusnak, Élő Árpádnak köszönhetjük ezt. Legyünk büszkék elődeinkre! Ha már fizika (bocs a szakmázásért): ferde hajításnál sík terepen közegellenállás nélkül (mint a Holdas pályánál) a 45 fok az ideális, ha minél messzebbre akarunk jutni. Feltéve, hogy a játék szimulálja a fizikát, az enyhe lejtős terep miatt valamivel 45 foknál kisebb szög lenne az ideális a távolbadobáshoz. Persze ez csak az elmélet, a puding próbája az evés, azaz a kíséreti fizika!
Üdv: Márk (a játékban Nabla)
-
rocket
nagyúr
válasz
DigitXT #2890 üzenetére
Azert nem nagyon voltak tagok az elejen, mert napokig tartott mig mindenkinek elerheto lett az update.
Nem is ertem a deveket, az ertheto, hogy nem egyszerre erheto el az update, de amikor mindenkinek elerheto lett, a fairplay miatt resetelni kellett volna az addigi team eredmenyeket.
Igy van, lenyeg a szorakozas
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #2892 üzenetére
Néztem hogy többen lettetek. Mi 45-en voltunk, és maradt is a létszám. A leader kidobott pedig tegnap előtt kb. 15 júzert, mert 1 hét alatt 0km -t tettek meg, de a nyert versenyek előnyeit élvezték. Ráadásul az utolsó versenyt buktuk az inaktivitásuk miatt, hiába buzdítottunk mindenkit hofy legalább próbálják meg. De egy este alatt majdnem megint 50-en lettünk. Amikor beléptem 49 fő volt a létszám.
Remélem nem plusz 13 fő ilyennel lettetek gazdagabbak. -
tzsolesz
nagyúr
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #2861 üzenetére
Így van. Sajnos nagyon nyögvenyelősen haladok. Már új járművet sem merek venni. Mert azt nem tudom csak 1 hét alatt 50%-osra fejleszteni. Vettem 2000 gemet az elején, 600 at már elköltöttem belőle. Ez a team mentett meg. Már kerestem vele vagy 150k cointot. Eddig mindig nyert a csapatunk.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #2855 üzenetére
Jah, vagy úgy. Értem.
Szerintem 2-3 éven belül az egyik autómat ki tudom majd maxolni. Jelenleg minden pénzt a sportkocsira költöm, meg néha fejlesztem a team miatt az autókat , meg a mocit is. De hát 3 naponta összegyűlik 70-80.000 coin (ládák, meg amit még adventure-ban össze tudok szedegetni) abból nem sok mindent tudok csinálni. Iszonyat nehéz benne fejlődni. Pedig mostanában napi 2-3 órát is toltam...... Jelenleg 19K cointom van, gyűjtögetek, hogy 13-as szintű legyen a motor a sportverdában.... Az a baj, megvettem majd nem az összes adventure pályát, 1 hagytam ki csak....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged