- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
És remélhetőleg az akkuidővel is kezdenek valamit.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Enjoy
addikt
válasz Totheground #1 üzenetére
+1
Én is tapasztaltam némi visszalépést készenléti idő tekintetében.► més que un club ◄
-
Kormoscsirke
csendes tag
Nem tudom ki hogy van vele, de mondjuk nálam - iPhone 4en - lagok is akadnak bőven, néha meg-megakad az animáció egy egyszerű beállítások megnyitásnál is, szóval bánom hogy frissítettem..
WP7... az én választásom
-
vadászcsiga
félisten
Nekem is van bőven lagg, viszont elnézem mert nálam a 4.3 javította azt a hibát amikor bekapcsoltam a mobilnetet és jó 6-8 percig semmit nem tudtam kezdeni vele mert nem nyitott meg semmilyen weboldalt.
-
Kormoscsirke
csendes tag
szóval mindenki izgatottan várja
WP7... az én választásom
-
válasz Totheground #1 üzenetére
Plusz elég sokaknál volt probléma frissítés közben, amin csak egy restore segített. Pont emiatt nem is mertem a tesóm iTouch-ját frissíteni.
-
GALARDO
addikt
Én nem frissítek várok az 5.0-ra.Nekem 4.2.1 van fent amióta megvan egyszer se volt gond a telóval imádom!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Zamasun
aktív tag
Nekem még a 4.1 van, nem láttam értelmét és hasznát hogy váltsak róla. Talán ha kijön az iOS 5, abban már lesznek olyan újítások, amik miatt érdemes lesz a frissítés.
-
hemaka
nagyúr
helyes, ha most jönne is késő volna, ejnye-bejnye
-
nord_
veterán
Ha a háttérben jött volna a frissítés, észre se vettem volna az iPad-en. Ugyanolyan stabil, gyors, mint volt.
-
Solar_Wind
senior tag
Nálam is van valami akkuidő csökkenés, de lagzás is.
-
passatgt
aktív tag
Ez egy blog komment nem én írtam, de akinek problémái vannak akksiidővel, laggal, az olvassa el
"Valami nem stimmel nálatok, mondom nálam jobban bírja az akku, de közvetlen update után nálam is iszonyatosan merült.
Mint írtam, Airplane módban hagytam amíg aludtam 8 órát az update utáni este, és 15%-ot esett a töltöttsége, ami nonszensz, max 1%-ot szokott. Nálam, és szerintem nálatok is valamelyik App volt a ludas. Ha megfigyeltétek az update után is mennek azok az alkalmazások a háttérben, amik előtte futottak. Én pl játszottam az Angry Birds-el előtte, és az update után amikor indítottam pontosan onnan folytatta ahol abbahagytam. Valahogy hibernálja ezeket az alkalmazásokat a rendszer az update előtt.
Azt is megfigyeltem, hogy az animációk akadoztak, többet gondolkodott a teló.
Akár mérget is mernék venni rá hogy, a háttérben futó programokkal kapcsolatos bug okozza a nagy merülést és akadozást mindenkinél.Még1x leírom mit csináltam: multitaskból összes appot ki kell lőni. Kapcsold ki a telefont, hagyd úgy 1-2 percig, majd bekapcs. Majd ha ez megvolt, akkor nyomj neki mégegy hard-resetet (a biztonság kedvéért): home + power nyomvatart amíg el nem fejeketedik a képernyő és meg nem jelenik az almalogó.
Nekem ezek után a következő éjszaka már csak a szokásos 1%-ot esett ak akku Airplane módban, az animációk gyorsabbak, folyékonyabbak lettek mint 4.2.1 alatt valaha, és azonos használat mellett az eddigi 5 és fél óra usage helyett elmegy a telefonom 6+ órát is.
Ne várjatok fixre, meg nyavajogjatok hogy vissza akarjátok tenni a régit, hanem cselekedjetek! "
-
joey04
titán
Az Apple ezt mindig eljátssza, szemét dolog. A nagyobb frissítések bugos hulladékok, csak azért, hogy kiadhassanak egy x.x.1-et, amiben ezeket javítják, de az éppen aktuális JB lehetőséget becsukják (ha addig ellőtték a srácok a lehetőséget)
Nincs is fent nekem a 4.3.
[ Szerkesztve ]
-
-
manchester85
veterán
Ez a véleményem az egészről.
i6 Silver
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs