Hirdetés

Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz alebog #48263 üzenetére

    Sajnos nincs mese, nem szabad ma már csak úgy frissíteni. Persze ez semmiképp nem user error, hisz az elsőszámú iPhone-nál meg úgy egyáltalán az Apple által képviselt filozófiába semmiképp nem illenek bele a váratlan bugok. Viszont a frissítést csupán egyfajta "feature lista"-ként kell nézni, és ha létfontosságú újítások és/vagy biztonságos visszhangok azt mondják, az új rendszer stabil, megbízható, csak akkor szabad frissíteni, na meg persze menteni kell az SHSH-kat még időben.

    Az apple tudatosan, vagy az újítások révén elkerülhetetlenül lassítja idővel a telefonokat, és simán el tudom képzelni, hogy már most manipulálja a usereket a következő modell megvételére. Menteni kell az SHSH-kat, és csak ésszel frissíteni. Szarul hangzik, hisz nem ezért ad ki az ember egy valag pénzt, de pont a felhasználói élménytől iPhone az iPhone. Előbb adnék fel egy rakás feature-t, mint a folyamatos és megbízható működést.

    Köszönjük Józsika, már épp kezdtem hiányolni a kérdést. Megnevettetni már nem tud, de mindig bebizonyítja, hogy az emberi ostobaság határtalan. :)

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Aktív témák