- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainm
tag
Én több okosórát is kipróbáltam az évek során, aki csak az időt szeretné látni egy órán, annak egy sima óra is elegendő, semmiképp se vegyen okosórát, mert csak bonyolítja az életét.
Nekem fontos, hogy jelezzen, ha hívnak, könnyen tudjam mérni az aktivitásomat kerékpározás közben, ne kelljen minden nap töltenem és akár úszni is mehessek benne. A kinézet is fontos, de ezen téren nehéz olyat tervezni, ami alapból ronda, mint a bűn, bár a Fitbitnek anno sikerült...
Jelenleg egy Garmin Fenix 5-ös órám van és egyelőre nem cserélném el semmire, eszméletlen pontos és remekül teszi a dolgát
Az Apple watch egy túlárazott, nehézkes, használatot tekintve limitált, divatcikk, örültem, hogy eladtam. Esőben használhatatlan, nem pontos, minden update majd 1 órán át tartott és naponta kell tölteni, ha csak egyszer is kihagyod vége, nincs benne szufla.
A Pebble céget sajnáltam nagyon, ők indították el ezt az egészet a semmiből és piacvezetőkké vállhattak volna, ha időben fejlesztenek le hasznos és olcsó eszközöket. Az első Pebble okosóra remek volt a maga idejében.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged